Fiica Simonei Pătruleasa, replică surprinzătoare când prezentatoarea i-a propus să o însoțească într-o emisiune TV

Ultimul update Joi, 18 august 2022, 12:59

Simona Pătruleasa are o fiică, Ingrid, în vârstă de 11 ani. Invitată în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, prezentatoarea știrilor Kanal D a dezvăluit ce i-a spus fiica ei după ce i-a propus să o însoțească într-o emisiune TV.

Fiica Simonei Pătruleasa, replică surprinzătoare când prezentatoarea i-a propus să o însoțească într-o emisiune TV

„I-am propus să mergem la o emisiunea și mi-a spus: «Nu, de data asta nu vreau să merg». Zic ok, este alegerea ta, nu vreau să te forțez. Când era micuță era suficient să-i propun, știam cum să o iau. Acum, dacă îmi zice nu, nu rămâne. Mi-a zis într-o zi: «Eu nu vreau să fiu cunoscută ca fiind fiica Simonei Pătruleasa și atât. Vreau să fiu Ingrid Ivanof și să fiu cunoscută pe propriile puteri». M-a lăsat puțin mască. I-am zis că mi se pare normal și frumos și că așa o să fie. «Tu nu trebuie să trăiești în umbra mea, tu poți face lucruri mult mai frumoase și mai interesante decât mine, să fii mai cunoscută»”, a declarat Simona Pătruleasa.

„M-a impresionat ce mi-a spus. Nu o influențez, ne mai jucăm așa când vrea, am pus-o să prezinte știrile. Are o personalitate foarte puternică”, a completat.

„Ea este o artistă, de fapt. Cântă la pian, desenează extraordinar, de mică. Acum vrea să se facă arhitect. Îi place designul, ar vrea să se ocupe de design interior. Eu o să o susțin, dar nu cred că am să o împing către ceva anume”, a mai spus.

Din 2008, Simona este căsătorită cu tatăl lui Ingrid, Sabin. Simona s-a mutat în Capitală când avea doar 21 de ani, iar 9 ani mai târziu debuta în televiziune. 

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum se menține Simona Pătruleasa în formă. „Nu fac asta de ieri, de azi”

Citește și: Simona Pătruleasa, despre perioada în care lucra în învățământ: „M-am simțit extraordinar”

„A fost o întâmplare, nu mi-am dorit, nici nu m-am gândit. Am făcut într-o vară un curs de televiziune, dar l-am făcut așa, ca să-mi umplu timpul într-un mod plăcut. Nu mă gândeam că o să ajung să lucrez în domeniul acesta. La un moment dat, am aflat de la un prieten că se face un casting la o anumită televiziune. Mi-a luat două săptămâni să mă hotărăsc să mă duc și, după ce m-am dus, cam la două săptămâni m-au chemat. În momentul în care m-am prezentat la casting nu mai lucram în învățământ”, declara Simona în decembrie 2019, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter