Foto: Sarah Jessica Parker şi gemenele ei, 3 fete cool la plimbare

De Sandra S., pe

Se ştie deja că Sarah Jessica Parker este un fashion icon, iar gemenele sale, micuţele Tabitha şi Marion sunt micile sale păpuşele, pe care le îmbracă la modă şi când le duce la şcoală.
Protagonista show-ului bine cunoscut Sex and the City a fost surprinsă de fotografi luni dimineaţă, în timp ce îşi ducea fetiţele la şcoală, pe jos, în New York. Sarah Jessica Parker s-a îmbrăcat foarte comod, cu o pereche de colanţi trei sferturi, un tricou alb lung, peste care a pus un pullover scurt, gri închis, peste care şi-a pus un palton într-o nuanţă asemănătoare. În picioare a avut o pereche de pantofi sport albi – o imagine neobişnuită pentru actriţă, pe care o ştim înnebunită de pantofii cu toc ai marilor designeri.
Foto: Sarah Jessica Parker şi gemenele ei, 3 fete cool la plimbare
POZE: Uite cât de scumpe sunt fetiţele actriţei Sarah Jessica Parker
Pe micuţele Tabitha şi Marion le-a îmbrăcat jucăuş: dacă una dintre ele este mai elegantă, cu dres negru, rochiţă cu floricele şi jachetă bleu-marin, cealaltă este mai casual şi mai colorată, purtând colanţi în dungi, o fustiţă cu volane şi o jachetă roşie peste o bluză violet cu fermoar.
Foto: Sarah Jessica Parker şi gemenele ei, 3 fete cool la plimbare
Poze: Sarah Jessica Parker şi micuţele fashioniste. S-au îmbrăcat la fel!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter