Dieta cu care Sarah Jessica Parker se menţine în formă

De Geo Berciu, pe

La cei 49 de ani pe care îi are, Sarah Jessica Parker este un etalon al femeii moderne: un corp frumos modelat, îmbrăcat cu ţinute perfecte şi o atitudine sexy şi degajată.
Pentru a rămâne o persoană activă şi în formă, Sarah Jessica Parker se foloseşte de uleiul din nucă de macadamia, bogat în acizi graşi omega 3 şi omega 6 ca sursă principală de grăsimi monosaturate, arma secretă a dietei Hamptons, care a mai fost denumită şi dieta celor faimoşi fiindcă a avut mare succes printre vedetele de la Hollywood.
Dieta cu care Sarah Jessica Parker se menţine în formă

La capitolul alimentaţie, Sarah Jessica Parker a susţinut sus şi tare că nu se poate abţine din a consuma din când în când junk food. Cu toate astea, actriţa încearcă să păstreze limitele impuse de dieta creată de dr. Fred Pascatore: un plan de 30 de zile care include trei mese şi o gustare pe zi.
Dieta cu care Sarah Jessica Parker se menţine în formă

Astfel, pe lângă faptul că nu consumă alcool, Sarah Jessica Parker respectă o alimentaţie bazate pe selecţia de carbohidraţi buni şi grăsimi bune şi pe alegerea alimentelor potrivite, nu pe mărimea porţiilor respective.
Dieta cu care Sarah Jessica Parker se menţine în formă
Ce presupune Dieta Hamptons?

Dieta se bazează pe tipul alimentelor alese, având în centru grăsimile monosaturate. Sunt recomandate carnea slabă fără grăsime, carnea de pasăre fără piele, peştele (păstrăv, somon, sardine, ton), fructele – mere, căpşuni, portocale, pepene galben, pepene verde, nectarine, prune, fructe de pădure -, nucile, seminţele de in, dar şi un uleiul de macadamia, obţinut din fructele arborelui cu acelaşi nume, din Australia, ce substanţe active care stimulează arderea grăsimilor. de asemenea, este indicat consumul moderat de carbohidraţi din grâu, secară, orez, iar legumele precum spanacul, salata verde, ridichile, ciupercile, fenicul, varza, fasolea verde, castraveţii, ardeii, roşiile nu trebuie să vă lipsească.
Dieta cu care Sarah Jessica Parker se menţine în formă

Alimentele care trebuie evitate sau consumate în cantitate foarte mică sunt: carnea grasă, cârnaţi, şunca, mezelurile, slănina, laptele şi alte produse derivate. Nu sunt recomandate grăsimile hidrogenate, margarina, uleiurile care au conţinut ridicat de omega-6 (ex. uleiul de porumb, uleiul de floarea-soarelui), alimentele prăjite. Indicat ar fi ca chipsurile, popcornul, dulciurile, bomboanele şi zahăr să fie scoase din alimentaţie. Consumul de glucide trebuie limitat: paste, orz alb, biscuiţi din făină albă.
Dieta cu care Sarah Jessica Parker se menţine în formă
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter