Sarah Jessica Parker, criticată dur pentru apariția de la Met Gala 2018

De Oana Dinu, pe
Sarah Jessica Parker a fost criticată dur de fani pe rețelele de socializare pentru apariția ei pe covorul roșu de la Met Gala 2018.

Chiar dacă Sarah Jessica Parker a atras atenția tuturor cu ținuta ei extravagantă, mulți au observat imediat un detaliu pentru care au început să o critice dur prin intermediul rețelelor de socializare.

Actrița, în vârstă de 53 de ani, a apărut pe covorul roșu de la Met Gala 2018 cu o rochie aurită semnată de un designer celebru, iar pe cap a avut un accesoriu care simboliza o scenă biblică. Acest outfit n-a fost însă suficient pentru ochii critici ai fanilor, care s-au întrecut în afirmații dure la adresa ei, scrie dailymail.co.uk.

Sarah Jessica Parker, criticată dur pentru apariția de la Met Gala 2018 - Sarah Jessica Parker urca pe scari

Aspectul îmbătrânit al tenului ei a creat confuzie printre admiratori.

Sarah Jessica Parker, criticată dur pentru apariția de la Met Gala 2018 - Detaliu cu Sarah Jessica Parker

„Fața ei arată ca o scoarță de copac”, a comentat  cineva. Nemulțumiți de pielea ridată și machiajul pe care l-au considerat neinspirat, fanii au continuat să își dea cu părerea.

„Sarah Jessica Parker pare de 89 de ani… Îmi place stilul ei, dar, Dumnezeule, arată de parcă nu a văzut niciodată un pahar de apă sau o vitamină” a scris o fană pe Twitter.

„Doamne, a îmbătrânit ca naiba. Fumează 40 de țigări pe zi?” întreabă altcineva.

Sarah Jessica Parker, cunoscută publicului din serialul cu milioane de fani în toată lumea, „Totul despre sex”, a cucerit publicul în rolul lui Carrie Bradshaw, o scriitoare fashionistă care locuiește la New York și care duce o viață tumultoasă, plină de aventuri, alături de cele trei prietene ale ei: Miranda, Charlotte si Samantha. Cu stilul ei unic, Sarah a pus moda pe harta lumii.

Citește și:

Nuanțe de ruj care se poartă în vara 2018

5 modele de rochii albe pentru vara 2018

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter