Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, are un nou iubit

De Unica.ro, pe

Andrei Ștefănescu (43 de ani) și fosta lui parteneră de viață, Antonia (28 de ani), s-au separat în vara anului 2020. Perechea a divorțat la notar în toamna aceluiași an. Andrei și Antonia au împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 4 ani.

De curând, Antonia a confirmat că formează din nou un cuplu. În mai 2021, pe Instagram, întrebată și dacă își dorește să se mai căsătorească, Antonia a răspuns:

Antonia și Andrei Ștefănescu

„Întrebare de 100 de puncte. Sunt și eu tinerică. Nu zic nu, dar nu zic nici da până nu o fi ceva extraordinar. Nu știu. Poate să apară ceva extraordinar la 40-50 de ani. Și la 80 mă căsătoresc”.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, are un nou iubit

Despre noua relație, Antonia a spus în exclusivitate pentru Spynews: „Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am «etalat» în online, să spun așa. Suntem discreți”.

Iubitul Antoniei este Vincenzo Aiello (31 de ani), fost concurent Chefi la Cuțite în sezonul 9. Italianul s-a mutat în România în anul 2015 și deține mai multe afaceri în București.

„M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici…

Citește și:

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, se sfârșise

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez.

Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor pentru că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, a povestit Vincenzo Aiello la Chefi la cuțite, potrivit Spynews.

De ce au divorțat Andrei și Antonia

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, despre divorț, Andrei Ștefănescu spunea: „Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie.

Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte.

Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!