Cristian Borcea și Loredana Groza, dans pe mese la nunta afaceristului Cristian Burci

Ultimul update Marți, 15 februarie 2022, 17:24

Cristian Burci (56 de ani) și Elena Voinea (33 de ani) s-au căsătorit pe 12 februarie 2022, în Abu Dhabi. Nașul cuplului este afaceristul Nicolae Dumitru, cunoscut drept Niro, potrivit Fanatik. Printre invitații perechii s-au numărat și fostul acționar al clubului Dinamo, Cristian Borcea (52 de ani), și soția lui, modelul Valentina Pelinel (41 de ani).

Cristian Borcea și Loredana Groza, dans pe mese la nunta afaceristului Cristian Burci

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de mai mulți artiști, printre care și de Loredana Groza (51 de ani). La un moment dat, cu ajutorul lui Cristian Borcea, solista a urcat pe una dintre mese. Ulterior, afaceristul i s-a alăturat cântăreței.

Loredana Groza a optat pentru o ținută sexy, o rochie neagră cu paiete. Piesa vestimentară a avut un decolteu generos și o crăpătură adâncă.

Atmosfera a mai fost întreținută de Adrian Copilul Minune (47 de ani), de Andra (35 de ani), dar și de alți artiști. Printre invitați s-au mai numărat antrenorul Cosmin Olăroiu (52 de ani), prezentatorul TV Virgil Ianțu (50 de ani) și familia lui și, desigur, partenerul de viață al Andrei, Cătălin Măruță (44 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la nunta milionarului Cristian Burci, din Abu Dhabi

Cristian Boureanu și Cristina Belciu, prima imagine împreună în mediul online

La eveniment a fost prezentă și fosta logodnică a lui Cristian Boureanu (49 de ani), Laura Dincă (24 de ani). Atât Laura, cât și Valentina Pelinel și Cristian Borcea au publicat fotografii surprinse în același cadru. Cristian Borcea și Valentina Pelinel s-au cunoscut la nunta acesteia cu Boureanu, Valentina părăsindu-l pe fostul politician pentru Borcea. Boureanu formează în prezent un cuplu cu actrița Cristina Belciu (24 de ani).

Meniul nunții lui Cristian Burci cu Elena Voinea a fost unul cu specific arăbesc. Locația evenimentului este o replică în stil tradițional a hotelului Burj Al Arab din Dubai.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter