Florin Piersic Jr. vrea să fie tatăl pe care nu l-a avut niciodată: „Un copil schimbă tot! Acum îmi umplu niște goluri”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Pe lângă viața de pe scenă, Florin Piersic Jr. are o viață împlinită și acasă. Actorul are doi copii pe care îi iubește extrem de tare și de care este foarte mândru. Fiul lui Florin Piersic a povestit care este relația lui cu aceștia și cum s-a schimbat viața lui de când au apărut pe lume.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Piersic Jr. a recunoscut că își dorește să fie tatăl pe care nu l-a avut și încearcă să fie cât mai prezent în viața fiicei și a fiului.

Florin Piersic Jr., despre relația cu fiul și cu fiica lui: „E normal să îmi ador copiii”

Timp de patru ani, între 2004 și 2008, Florin Piersic Jr. a avut o relație cu actrița Dorina Hiliac. În urma acestei relații a apărut pe lume fiica cea mare a actorului, Sonia.

Primul copil al lui Florin Piersic Jr. a ajuns acum la vârsta adolescenței. Tânăra are 16 ani, iar tatăl ei este extrem de mândru de ea. Sonia este, printre altele, pasionată și de desen.y

„Sasha e foarte încăpățânat, are multă personalitate”

Citește și: Florin Piersic Jr, destăinuiri despre relația cu familia și căsătoria de numai o lună: „E o rană care nu o să se vindece”

De nouă ani, fiul lui Florin Piersic are o relație cu Andreea Cipcă, fostă jurnalistă. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 15 ani. În actuala relație, Florin Piersic Jr și partenera lui l-au adus pe lume pe Sasha, mezinul familiei. Actorul spune că fiul său are o fire independentă, dar și încăpățânarea de a se opune regulilor.

„Sonia e un geniu. Geniul vine la pachet cu dificultăți”

„Un copil schimbă tot! Sasha e foarte încăpățânat, are multă personalitate, ține foarte mult la părerile lui. E greu să discuți cu el în anumite situații. Acum îmi umplu niște goluri. Mă joc cu lego cu el, desenăm cu creta… Nu cred că îmi seamănă. Are aproape 7 ani, eu la 7 ani nu îmi amintesc exact, poate că eram la fel de înclinat spre ludic, dar el e foarte atletic și energic. Știe foarte multe lucruri de care eu nu aveam habar la 7 ani. Iar Sonia e un geniu. Geniul vine la pachet cu dificultăți. Ea desenează într-un fel la care eu nici măcar nu pot visa. E normal să îmi ador copiii”, a spus actorul.

Florin Piersic Jr. a dezvăluit când s-a produs ruptura de tatăl său, celebrul Florin Piersic

Florin Piersic Jr a mărturisit în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D că își dorește să fie pentru copiii lui tatăl pe care el nu l-a avut niciodată.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Printre altele, Florin Piersic Junior a vorbit și despre cum s-a produs răcirea relației dintre el și tatăl său. Actorul a păstrat însă o notă de discreție a tunci când a venit vorba despre viața personală, dar și cea de familie.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a povestit fiul actorului Florin Piersic.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter