Florin Piersic Jr, destăinuiri despre relația cu familia și căsătoria de numai o lună: „E o rană care nu o să se vindece”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 29 noiembrie 2022, 11:15

Actorul Florin Piersic Jr. a fost invitat, duminică seara, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. În cadrul ediției, fiul actorului Florin Piersic a făcut o serie de dezvăluiri fără precedent în care a vorbit despre lucrurile importante care i-au marcat viața pe plan personal, dar și profesional.

Actor, scenarist, producător de film și scriitor, fiul lui Florin Piersic și al Tatianei Iekel are un palmares remarcabil, fiind un nume important în lumea teatrului din România.

Florin Piersic Junior, căsătoria de o lună și viața de familie

Deși în plan profesional actorul i-a călcat pe urme tatălui său și a reușit să obțină rezultate extraordinare de-a lungul anilor, în viața personală lucrurile stau puțin diferit.

Actorul s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 31 de ani, cu Adriana Nicolae, una dintre dansatoarele baletului de la emisiunea „Surprize, surprize”, prezentată la TVR de Andreea Marin. Ceea ce avea să fie o poveste frumoasă de iubire s-a terminat însă mai repede decât s-ar fi așteptat. Cei s-au despărțit la o lună de la nuntă, iar divorțul a avut loc după un an.

Citește și: Florin Piersic Jr., invitat în emisiunea lui Denise Rifai: “V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dumneavoastră?”

„Așa am simțit, că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă pentru că a fost o greșeală. Fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenția. Nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva și nu mi-am dat seama că această căsnicie înseamnă multe lucruri. A fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice.”

Cum s-au răcit lucrurile între Florin Piersic și fiul său

Printre altele, Florin Piersic Junior a vorbit și despre cum s-a produs răcirea relației dintre el și tatăl său. Actorul a păstrat însă o notă de discreție a tunci când a venit vorba despre viața personală, dar și cea de familie.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a povestit fiul actorului Florin Piersic.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Lucrurile între cei doi actori au mers într-o direcție și mai proastă atunci când Florin Piersic Jr și-a invitat tatăl la premiera peliculei Fix Alert. Actorul spunea la acea vreme că nu a înțeles nimic din povestea pe care fiul său a construit-o în film, iar Florin Piersic Jr i-a replicat mărturisind că îi pare rău că l-a invitat la eveniment.

„Da, da pentru că asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, mărturisește actorul.

Florin Piersic Jr. – de la copil, la părinte

Tot el a spus că cea mai mare suferință pe care a trăit-o a fost lipsa tatălui. Întrebat dacă și-a dorit vreodată să nu fi fost fiul lui Florin Piersic, actorul a mărturisit că au existat astfel de momente, mai ales în perioada adolescenței.

„Da, mi-am dorit de mai multe ori, dar mai ales în adolescență. Adolescența mea fiind prelungă, până în 30 de ani, pot să spun că mi s-a întâmplat da! Dar în același timp, dacă stau să judec cum au fost lucrurile, el a fost un fel de idol la o anumită vârstă. Nu știe multă lume că eu dădeam 6-7 lei la cinema să văd Trandafirul Galben, doar pentru că îmi plăcea o secvență din film”

Moartea mamei i-a adus multă durere actorului: „Mă duc rar la mormânt”

A vorbit însă și despre mama lui și a povestit că aceasta și-a sacrificat viața și cariera pentru el.
„Toata viața, viața și cariera. Am stat împreună doar eu cu ea în casă, 20 de ani. Nu se rupe niciodată cordonul ombilical. … E o rană care nu o să se vindece niciodată. Îmi lipsește… mă duc rar la mormânt, vorbesc cu ea în alt fel, pe scenă fiind, în tot felul de situații. Sunt foarte, foarte mândru de ea”, a completat fiul lui Florin Piersic, în emisiunea de la Kanal D.

Florin Piersic Jr. are o familie cu adevărat fericită. Actorul are o fiică pe nume Sonia, în vârstă de 16 ani și un băiețel pe nume Sasha, de doar șase ani. Fiul lui Florin Piersic este extrem de mândru de cei doi copii ai săi.

Sonia a apărut pe lume din povestea de iubire pe care actorul a tr[it-o cu Dorina Chiriac. Deși s-au despărțit, actorul păstrează legătura cu aceasta. În prezent, fiul lui Florin Piersic are o relație de aproape 10 ani cu Andreea Cipcă, cea care l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Sasha.

Sursă foto: Facebook Florin Piersic Jr.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter