Florin Dumitrescu, despărțit de familie din cauza coronavirusului

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 iulie 2020, 13:07
Florin Dumitrescu a fost nevoit să stea departe de familie aproape două luni de zile din cauza pandemiei de coronavirus și doar de două ori a putut să-și îmbrățișeze fetițele în această perioadă. 

Florin Dumitrescu a început filmările la “Chefi la cuțite” pe data de 19 mai 2020 și atunci a ales să departe de soție și de cele două fetițe pentru a nu le expune niciunui risc. Chef-ul a declarat că în toată această perioadă a dormit pe canapeaua de la mansardă. Acum, că filmările s-au încheiat, Florin Dumitrescu a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare: “Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ.”

Citește și – Andreea Bănică, dezvăluiri surprinzătoare din viața intimă: „E soțul meu, ce nu am voie?”

“Mai am un ultim test de făcut ca să cobor lângă ele și să îmi reiau viața de familie. Îmi este dor de fetele mele, toate 3, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele până când ne vom ține din nou în brațe”, – a scris Chef Florin Dumitrescu pe Facebook.

Citește și – Lora, mesaj acid din Bali despre situația coronavirus din România: „Toți am pierdut ceva în perioada asta”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter