Fiul lui Ryan O`Neal, pus sub acuzare pentru tentativă de omor

De Oana Savin, pe
Fiul lui Ryan O`Neal și Farrah Fawcett a fost pus sub acuzare pentru tentativă de crimă, după ce două persoane au fost înjunghiate în urmă cu o lună în timpul a două incidente violente.

Redmond O’Neal a fost pus sub acuzare și pentru atac cu armă letală, amenințări cu moartea și vătămare corporală, relatează Huffington Post.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, se află la închisoare de aproape o lună, fiind arestat pentru un jaf sub amenințarea cuțitului ce a avut loc pe data de 8 mai.

Citește și: Fanii lui Eminem, traumatizați după ultimul concert al artistului

Incidentele violente au avut loc în noaptea de 2 spre 3 mai, între Venice Beach și Palm Beach, California, când bărbatul a atacat verbal și fizic, la întâmplare, cinci persoane. Pe două le-a și înjunghiat.

Potrivit poliției, O`Neal se afla sub influența drogurilor (heroină și metamfetamină).

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 10 ani de închisoare.

Redmond se luptă cu dependenţa de alcool şi de droguri încă din adolescenţă. El a fost condamnat de mai multe ori pentru posesie de droguri și comportament violent.

Redmond O’Neal se afla în închisoare în timpul ultimelor zile din viaţa mamei sale, decedată pe 25 iunie 2009, din cauza unui cancer de colon. Judecătorii l-au eliberat într-o scurtă permisie, pentru a putea asista la funeraliile mamei sale.

Citește și: Ela Crăciun dezvăluie 5 metode băbești prin care poți afla sexul copilului

La rândul său, Ryan O’Neil a fost obligat, în 2010, să un program de dezintoxicare, după ce poliţia americană a găsit droguri în camera acestuia.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter