Fiul lui Kamara a reușit să se ridice singur după săptămâni de tratament

De Mădălina Manole, pe
Kamara este în culmea fericirii. După multe săptămâni de tratament au apărut primele rezultate, iar fiul său, Leon, a reușit să se ridice singur. 

Kamara, în vârstă de 43 de ani, și-a dus băiatul în Turcia pentru a face un tratament cu celule stem. Leon, în vârstă de 5 ani, suferă de tripareză spastică și nu-și putea mișca singur decât o singură mână, purta încă pampers, cântărea 10 kilograme și avea nevoie de supraveghere permanentă. După o perioadă de tratament intensiv, micuțul a reușit să se miște singur și chiar să se ridice din pat. Vestea cea mare a fost dată chiar de artist.

Kamara, solistul trupei Alb Negru, a participat la emisiunea „Ferma„, de la Pro TV, și a încercat să câștige marele premiu. Cu toate că a fost eliminat din concurs, artistul a reușit să strângă suma de bani necesară pentru a-și duce băiețelul în Turcia și a-l trata.

Fiul lui Kamara a reușit să se ridice singur după săptămâni de tratament

Kamara și Oana, mama băiețelului său, au divorțat anul trecut, după repetate infidelități și neînțelegeri. Artistul mai are o fată dintr-o relație anterioară, pe Stephanie Sara, în vârstă de 20 ani.

Kamara si Leon

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter