Fiul lui Jorge, internat în spital. Cum se simte David acum

De Unica.ro, pe

Jorge este tatăl a doi copii, o fiică, Karina, din primul mariaj cu Alina Crăciun (acum Laufer), și un fiu, David, din actualul mariaj cu Ramona Prodea. Recent, artistul a dezvăluit că fiul lui a fost diagnosticat cu o pneumonie severă.

Fiul lui Jorge, internat în spital. Cum se simte David acum

„Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă”, a povestit Jorge pe 26 martie, pentru Click!.

„A debutat cu o tuse, apoi a avut febră. A mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie”, a mai spus.

„Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme… mă rog, mult spus doarme, pentru că îl supraveghează non-stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Jorge, Karina

Jorge, în depresie după decesul tatălui. „Eram sfâșiat, pur și simplu”

Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

„A stat două nopți pe oxigen, ce să mai spun. Nu am cuvinte. Probabil ca mâine, poimâine îl vor externa. Așteptăm să ne spună medicii. Astăzi aveam organizată petrecerea lui de 5 ani, cu 25 de copii, colegii lui. Ne-a rupt inima! Am avut niște zile crunte”, a încheiat.

David a fost externat duminică, 27 martie, iar luni, 28 martie, a împlinit 5 ani.

„De la spital la bal! Azi simt recunoștință mai mult ca niciodată. Ieri veneam cu David de la spital, azi ne bucurăm de ziua lui că e perfect sănătos. La mulți, mulți ani fericiți, David! You rock my world. #5ani”, a scris Jorge pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter