Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a împlinit 13 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 septembrie 2021, 17:55

Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, care a împlinit 13 ani pe 1 septembrie 2021.

Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a împlinit 13 ani

„La mulți ani, îngerul meu! 🙏❤️ Să-ți dea Dumnezeu toată fericirea, iubirea și sănătatea din lume! Ești UNIVERSUL NOSTRU, DRAGOSTEA NOASTRĂ, VIAȚA NOASTRĂ!”, a scris Anamaria pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea și cu adolescentul. „La mulți ani frumoși, fără griji și plini de lumină! 🎂💝🤗”, a comentat Teo Trandafir.

În 2020, „Bebeto”, așa cum este alintat de către apropiați, a semnat cu academia clubului Al Wasl din Dubai pentru a evolua în echipele de copii și juniori din cadrul clubului. Reghe Jr. ocupă o poziție de atacant.

În 2018, adolescentul spunea că își dorește să joace la FCSB, echipă alături de care tatăl lui a obținut două titluri la rând, în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014, dar și o Supercupă a României, în sezonul 2013-2014.

„Prima echipă care o să mă ia o să fie FCSB, după ce îmi fac academia. Este cea mai bună echipă din România”, spunea Laurențiu Reghecampf Jr., la doar 10 ani, potrivit GSP.

Reghe Jr. este mezinul familiei Prodan-Reghecampf. Din mariajul cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). La rândul său, din primul mariaj cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca, în vârstă de 19 ani.

Citește și:

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

În iunie 2021, Laurențiu confirma pentru Fanatik.ro că el și Anamaria s-au separat. „Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”.

Ulterior, acesta și-a modificat declarația. „Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.ro.

Anamaria a negat vehement că ea și antrenorul s-au despărțit sau ar urma să o facă. „Anamaria Prodan n-o să divorțeze. Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița bărbatului perfect. Soțul meu este la muncă, în momentul ăsta, nici măcar nu e în România. Ne mai și certăm, că nu suntem din porțelan. Eu sunt mai vulcanică”, a declarat impresara în iulie 2021.

Despre presupusul divorț al părinților lui, Reghe Jr. a spus pentru EVZ: „Mama cu tata se iubesc foarte mult și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu îmi mai băgați familia în subiectul acesta, vă rog, și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat bani pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter