Fiul Geaninei Ilieș, un mic pictor! Patrick organizează licitații cu prietenii!

De Unica.ro, pe

Geanina Ilieș se poate considera o mamă fericită: are un băiețel de șapte ani nu doar frumos, sănătos și isteț, dar și sensibil și talentat.
Patrick și-a descoperit pasiunea pentru pictură încă de când avea doi ani. Cu timpul, el a început să scoată tablouri pe bandă rulantă, obișnuind chiar să le ofere cadou celor mai speciale persoane care îi trec pragul casei.
“De la doi anișori îi place să picteze și să deseneze. Prima oară a început cu preferatele lui, mașinuțele. În timp a ajuns să reproducă tot ce își imaginează. Spre exemplu, îi place să picteze anumite momente din vacanțele noastre sau din natură. O face din ce în ce mai bine, iar tablourile pe pânză sunt preferatele lui”, declară Geanina Ilieș.
Desemnată drept cea mai atragătoare vedetă din România, Geanina mărturisește că fiul ei i-a dăruit un tablou realizat după o fotografie pe care i-a arătat-o pe laptop. “Într-o zi m-a rugat să îi arăt o fotografie pe laptop, de la pescuit. L-am lăsat să o privească și mi-a spus că e foarte simplă și că vrea să picteze o astfel de imagine. După câteva zeci de minute a venit cu rezultatul. Mi-a dăruit tabloul și am rămas impresionată de frumusețea lui”.
Geanina spune că se întâmplă să picteze alături de Patrick. “Ne mai și întrecem. Mie îmi place să mă joc mai mult, dar el ia lucrurile în serios, ceea ce îmi place enorm pentru că îl văd atât de implicat”, spune ea.
Frumoasa prezentatoare de știri povestește că Patrick a început chiar să își vândă, în joacă, tablourile. Cei care le trac pragul casei sunt invitați în camera lui, li se înmânează un teanc cu bancnote desenate de el pe hârtie și îi invită la licitație.
“E un mic afacerist. De-a lungul timpului, a strâns multe picturi și în ultimul rând și-a făcut un obicei ca atunci când vine cineva în vizită să îi ducă în camera de joacă și să negocieze vânzarea unei picturi. Mă distrează copios pentru că știe să negocieze foarte bine”, declară Geanina Ilieș.
Patrick a terminat cu bine clasa pregătitoare de la scoala Mark Twain, întorcându-se acasă cu diplomă de merit și coroniță, spre bucuria celebrei sale mămici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter