Fiica Oanei Cuzino a împlinit 19 ani. Naomi este studentă la Psihologie

De Unica.ro, pe

Oana Cuzino (50 de ani) are o fiică, Naomi Stern-Cuzino, din fostul mariaj cu omul de afaceri Yoav Stern (69 de ani). Naomi a împlinit 19 ani pe 7 decembrie 2021. Cu ocazia aniversării fiicei sale, prezentatoarea TV a scris în mediul online: „La mulți ani, frumoși și fericiți, Naomi! Să ai parte doar de bucurii, noroc și sănătate! 🎉🎂🎁🎈🎉”.

Fiica Oanei Cuzino a împlinit 19 ani. Naomi este studentă la Psihologie

Fiica Oanei Cuzino și a omului de afaceri Yoav Stern s-a născut pe 7 decembrie 2002, la Spitalul Universitar București. Urmând, asemenea mamei sale, principiile unei vieții echilibrate și sănătoase, Naomi a practicat sporturi de la vârste fragede, preferatul ei fiind wakeboarding-ul. A mai practicat înotul, baschetul, schiatul și echitația.

Naomi studiază Psihologia în străinătate. „Și-a propus să studieze Psihologia și mă bucur că are șansa să studieze lucruri minunate, la un nivel științific avansat, și să pună bazele unei cariere solide. Urmează o perioadă minunată de independență, tinerețe și energie, în toate planurile”, declara Oana Cuzino în urmă cu ceva timp.

Distanța nu este un impediment pentru duo-ul mamă-fiică, Oana și Naomi fiind în continuare la fel de apropiate. „Noi două am discutat mereu înainte de a ajunge ea într-o etapă fiziologică nouă. Ce i se poate întâmpla ei sau prietenilor, colegelor și cred că asta a ajutat-o să se detașeze mai mult și să fie mai analitică și prudentă”, a mai explicat Oana Cuzino.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Esca, emoționată să-și vadă fiul plecând la studii în afara țării. „Am crezut că va fi mai ușor”

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

Ramona Păuleanu a publicat primele fotografii cu chipul fiicei sale. Ce ochi frumoși are Alexandra

Magda Pălimariu s-a căsătorit. Primele fotografii de la nunta prezentatoarei Pro TV

„Așa că nu am trecut prin nicio sinusoidă în relație. Ne înțelegem minunat. Este un copil de o bunătate rară, foarte serioasă, respectuoasă și conștiincioasă. Nu a fost niciodată cazul de a o împinge de la spate la școală, fiindcă este ambițioasă și are planuri academice mari, pe care i le susțin”, a completat jurnalista.

Oana Cuzino a depus actele de divorț de israelianul Yoav Stern în vara anului 2014. După câteva săptămâni, Stern a depus o cerere pentru partaj. Cei doi au împărțit bunuri ce constau în imobile și mașini de lux. Vila de la Snagov a cuplului s-a aflat pe lista partajului, însă aceasta a rămas în posesia afaceristului.

Oana Cuzino și Yoav Stern au fost căsătoriți timp de 12 ani. Averea exactă a afaceristului nu a fost niciodată confirmată. La un moment dat, prezentatoarea Pro TV a primit din partea fostului partener terenuri de peste 30 de hectare lângă București, terenuri evaluate la opt milioane de euro.

Potrivit informațiilor vehiculate în presă, vila de la Snagov ar valora trei milioane de euro. Israelianul ar mai deține, datorită afacerilor cu petrol, ceasuri în valoare de un milion de euro. Pe lângă acestea, Yoav Stern ar avea și o colecție de mașini de lux, fiecare valorând câteva sute de mii de euro. Printre acestea s-ar număra un McLaren și un Rolls-Royce.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter