Fiica lui Mihai Gâdea s-a lansat în muzică. Piesa „Start” este compusă de ea

De Unica.ro, pe

Mihai Gâdea (45 de ani) și soția lui, Agatha Kuri (40 de ani), fiica unui pastor adventist din Timișoara, au împreună o fiică, Karina Maisha, în vârstă de 19 ani. Karina s-a lansat recent în muzică. Pe 16 mai, tânăra a lansat piesa „Start”, compusă de ea.

Fiica lui Mihai Gâdea s-a lansat în muzică. Piesa „Start” este compusă de ea

„Orice părinte își dorește ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viața! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice rețea de socializare n-ar reuși să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesă, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! «START» este pe repeat acasă, în mașină și la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris Mihai Gâdea în mediul online.

„E acel «altceva»: timbru, lejeritate, soft, easy and kind. Congrats, girl!”; „Bravo Karina, ești un munte de talent! SUCCES în tot ce faci!”; „Frumos video, un început foarte bun!”; „Felicitări. Un video simplu și frumos, se poate face muzică și îmbrăcată decent. Dovada că muzica este artă”, acestea au fost câteva dintre comentariile videoclipului.

Mihai Gâdea și fiica lui au o relație specială. „Mai important pentru mine este să fiu un foarte bun prieten al ei. Și una dintre cele mai mari frustrări ale mele este că nu am petrecut atât de mult timp cu ea, cât aș fi vrut. La un moment dat mi-a și zis asta”, a povestit jurnalistul în podcastul Altceva cu Adrian Artene.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se înțeleg copiii lui Cristi Borcea. Afaceristul are 9 copii cu 4 femei

Ioana Dichiseanu, despre circumstanțele decesului tatălui ei, Ion Dichiseanu: „Împăcată nu sunt”

Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că actrița s-a logodit cu Cristi Pitulice

„Am luat un premiu foarte important la Londra și acolo a fost un film, cum se face despre cei nominalizați. Am văzut că i-au curs lacrimile serios și a zis: «Ok, acum înțeleg de ce ai lipsit așa de mult». Pentru mine a fost destul de dureros, pentru că premiul ăla și nimic altceva nu răscumpără timpul pe care l-am avut. Și am făcut mari eforturi să plec în vacanțe, să petrec timp, uneori ardea țara. Acum e la studii. Fac eforturi să mă duc cât mai des”, a completat.

Potrivit Capital, soția jurnalistului, Agatha, participă de mai mulți ani la competiții de triatlon, care presupun probe de înot, atletism și ciclism. Soția prezentatorului TV deține o afacere pe care a început-o de la zero și care merge din ce în ce mai bine, o grădiniță cu afterschool în centrul Bucureștiului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter