Fiica lui Paul Walker a împlinit 22 de ani. Cum arată Meadow Rain?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 25 octombrie 2021, 17:07

Miercuri, 4 noiembrie 2020, fiica regretatului actor Paul Walker (12 septembrie 1973 – 30 noiembrie 2013), Meadow Rain, a împlinit 22 de ani.

Fiica lui Paul Walker a împlinit 22 de ani. Cum arată Meadow Rain?

În mediul online, modelul a publicat două fotografii în dreptul cărora a scris: „22 de ani și un coșmar”. În secțiunea de comentarii, aproape 900 de urmăritori i-au urat, până acum, „La mulți ani!”.

Imagini cu Meadow în GALERIA FOTO de mai jos!

Meadow ține amintirea tatălui ei vie. Sâmbătă, 12 septembrie 2020, tânăra a publicat un mesaj-tribut în onoarea aniversării tatălui ei care ar fi împlinit 47 de ani.

„Momentul în care am realizat că suntem gemeni. La mulți ani celui mai frumos suflet”, a scris Meadow în descrierea unei imagini în care apare alături de actor.

Aceasta nu a fost singura cale prin care Meadow și-a celebrat tatăl. „În onoarea aniversării tatălui meu, dau startul provocării noastre anuale de a face bine”, a mai scris, în descrierea unei alte postări.

„Anul acesta va fi simplu. Sunt binecuvântată să-mi iubesc prietenii. Vă mulțumesc, Diva și Morgan, pentru că lucrați la acest proiect cu mine.

Prieteniile mele sunt fundația mea. Ei sunt familia mea. Spuneți-le prietenilor voștri că îi iubiți și că sunteți conștienți că vă sunt alături atunci când aveți nevoie de ei.”

Pentru a îndeplini provocarea, Meadow a nominalizat câțiva dintre colegii tatălui ei din peliculele Fast & Furious, Vin Diesel, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel și alții.

Meadow continuă să țină vie amintirea regretatului actor publicând adesea imagini cu acesta în mediul online.

Tânăra susține de asemenea cauzele în care Paul a investit timp și bani prin Fundația Paul Walker. Organizația susține conservarea oceanelor și a vieții animalelor sălbatice.

Meadow este foarte apropiată de familia actorului Vin Diesel

Paul Walker s-a stins din viață în anul 2013, în urma unui accident rutier. De atunci, fiica lui Paul este foarte apropiată de familia actorului Vin Diesel.

Mai mult decât atât, actorul și-a numit fiica cea mică Pauline (4 ani) în onoarea lui Paul. Din anul 2007, Vin Diesel formează un cuplu cu Paloma Jimenez.

Perechea are trei copii, un fiu și două fiice, Vincent Sinclair (10 ani), Hania Riley (11 ani) și Pauline (4 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep, primul mesaj transmis fanilor după ce a anunțat că are COVID-19

Andreea Bălan a fost recent operată. Care este diagnosticul artistei?

Ce spune familia lui Pepe despre divorțul de Raluca Pastramă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter