Fiica lui Jennifer Lopez a moștenit talentul mamei. VIDEO

De Unica.ro, pe
Emme, fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony, a moștenit talentul părinților, iar mama ei spune că o va susține în totalitate dacă decide să urmeze o carieră muzicală.

Emme și fratele ei geamăn, Max, s-au născut în februarie 2008, iar Jennifer Lopez spune că fetița a început să cânte când era foarte mică. ”Are vocea tăticului ei. Este ceva natural. Emme a cântat mereu. Îmi amintesc când era în pătuțul ei, era bebeluș, și fredona”, a declarat J. Lo.

Fiica lui Jennifer Lopez a moștenit talentul mamei. VIDEO

De curând, micuța Emme a apărut în videoclipul ”Limitless” al mamei sale. Vedeta spune că a fost retincentă la începu pentru că nu a dorit să o expună astfel pe micuța ei. Însă Emme a insistat: ”Te rog, mami, nu alege altă fetiță, alege-mă pe mine, o să mă descurc”. Iar fanii consideră că Emme s-a descurcat de minune în calitate de actriță.

La scurt timp, Jennifer Lopez a postat pe contul ei de Instagram și o scurtă filmare în care Emme cântă, acompaniată de un pian, la repetițiile mamei sale. Imaginile au avut milioane de aprecieri, iar fanii au fost uimiți de vocea fetiței.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter