Fiica lui Andrei Gheorghe, declarații emoționante: „Tot timpul o să îmi lipsească…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 ianuarie 2020, 14:01
Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, Katarina Dyer, a făcut declarații sfâșietoare despre pierderea părinților săi. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, și-a pierdut în doi ani atât mama, cât și pe Andrei Gheorghe, cel care a crescut-o din postura de tată vitreg.

Katarina Dyer a vorbit despre primul Crăciun fără ambii părinți. După ce în martie 2018, tatăl vitreg, Andrei Gheorghe a murit în urma unui stop cardio-respirator, iată că, în urmă cu aproximativ o lună, pe 10 decembrie 2019, Katarina a pierdut-o și pe mama sa, Petruța Gheorghe, după o lungă luptă cu boala: Dacă aș vrea să fac o analogie, acest Crăciun a fost ca ultimul nivel de la cel mai greu joc pe care l-ai fi jucat vreodată, ți-ai strâns toate poțiunile și toate armele. Traumele trăite de noi în ultimii ani ne-au creat cumva o armură.  Ce îmi amintesc eu că îmi spunea mama, este că răul absolut nu există și că în orice negru abis fără fund se află o pată albă.

Deși am rămas fără iubirea vieții mele, aceste momente mă definesc și, într-un fel, moartea ei îmi aduce inspirație și voința de a mă duce mai departe decât aș fi putut să îmi închipui. Atât moartea lui Andrei, cât și pierderea mamei m-au făcut mai puternică. Am reușit să fac lucruri geniale, care sper că o să-i facă mândri pe părinții mei, chiar dacă ei nu mai sunt aici cu mine. 

Toată lumea are o cruce de dus, Dumnezeu nu o să îți dea niciodată o povară mai mare decât poți să duci. Tot timpul o să îmi lipsească ceva, mai ales în momentele-cheie din viața mea. Fiecare dintre noi avem acel moment în care pierdem ceva prețios, un om, o dragoste, o oportunitate poate, sunt sentimente pe care nu le putem retrăi niciodată. Dar asta înseamnă să fi om, asta înseamnă să fii viu”, – a declarat Katarina Dyer pentru cancan.ro.

Katarina Dyer a debutat în industria muzicală de la noi din țară în urmă cu aproximativ cinci ani. Fiica Petruței Gheorghe, cea de-a doua soţie a lui Andrei Gheorghe, mai are doi frați, pe Maria şi Maximilian, toţi fiind adoptaţi de Andrei Gheorghe în momentul în care a început relaţia cu Petruţa. De asemenea, Andrei Gheorghe are o fată, Anastasia, şi din prima căsătorie, cu Maria.

Vezi cum arată fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina Dyer, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter