Fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu, de urgență la spital. „Avem în spitale niște doctori foarte buni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 11:42

Chef Florin Dumitrescu (34 de ani) și soția lui, Cristina Sima, vor aniversa 11 ani de relație în octombrie 2021. Cuplul are împreună două fiice, Ava (7 ani) și Mia (6 ani). Fiindcă a lipsit o vreme din mediul online, iar urmăritorii ei s-au îngrijorat, Cristina a explicat motivul absenței sale.

Fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu, de urgență la spital. „Avem în spitale niște doctori foarte buni”

Fiica cea mare a Cristinei și a lui Florin, Ava, a căzut în timp ce se juca, iar acum are mâna în ghips. „Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni”, a scris Cristina la Insta Story, pe o fotografie cu Ava din spital.

Pe 13 septembrie, fiicele cuplului au început școala. Pe o imagine surprinsă în curtea școlii, Cristina a scris: „Copilul meu mi-a dat o mare lecție de curaj! Au mai multă forță în ei decât credem! Când s-a întâmplat asta? Ieri erau mici și azi sunt amândouă școlărițe…”.

La începutul sezonului 9 Chefi la Cuțite, privind-o pe Gina Pistol însărcinată, Florin mărturisea: „Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg să mai fac copii!”.

Cristina l-a cunoscut pe Florin când a pășit în restaurantul în care el lucra pentru a degusta o nouă rețetă. „După degustare, am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus: «Mi-ai apărut în lista de sugestii. Wow, ce coincidență, exact în ziua în care ne-am cunoscut!». Da’ de unde, am căutat-o eu!”, a recunoscut bucătarul în trecut.

Citește și:

Simona Halep, mesaj în mediul online înaintea cununiei civile cu Toni Iuruc

El este noul iubit al Lidiei Buble? Cuplul a mers recent în vacanță în Ibiza

Flavia Mihășan și-a botezat fiul cel mic. Tudor nu a fost scufundat în cristelniță

Florin Dumitrescu: „Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună”

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta, acum 10 ani, ne afișam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi, combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, în 2010, nu era cine știe ce să fii bucătar.

Dar, azi e mișto să ai acasă un chef, mai ales în condițiile în care trăim noi azi. Țin minte și acum, poza asta îi era profil pe Facebook, iar din salariul meu i-am cumpărat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrină.

(Adică, doar privim, nu luăm nimic că vine chiria și avem alte priorități), dar am întrebat-o subtil ce îi place, am băgat la cap, am luat salariul și i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toți dintre ei s-au despărțit de ceva timp și noi tot împreună și după 10 ani, parcă și mai fericiți!

Atât aveam de zis. Sănătate să aveți! Te iubesc, Sima!”, a scris bucătarul în mediul online, în ziua aniversării a 10 ani de relație. În 2021, cuplul a aniversat 8 ani de la cununia civilă și 7 de la cea religioasă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter