Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua fiicei ei. Violeta a împlinit 15 ani

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 15 decembrie 2022, 19:34

Andreea Marin a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru a marca aniversarea fiicei ei și a lui Ștefan Bănică. Violeta a împlinit 15 ani.

Andreea Marin și Ștefan Bănică o sărbătoresc astăzi, 15 decembrie, pe fiica lor, Ana Violeta, care a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. Cu această ocazie, pe rețelele de socializare vedeta a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica sa, Violeta

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin în dreptul unei imagini cu fiica ei.

Vedeta a dezvăluit că fiica ei este pasionată de pictură, desen, scrie scenarii în limba engleză. De asemenea, urmează cursuri de actorie.

„Pictura este o pasiune de-ale ei, dar nu am văzut-o că își dorește, nu și-a exprimat dorința de a face o carieră din asta. Scrie foarte bine scenarii în limba engleză, sunt extraordinare, și nu zic asta pentru că este fiica mea, pictează, desenează, cu anumite tehnici speciale pe care le-a învățat la cursurile de artă de la școala ei. Dansează, cântă la pian, îi place actoria și merge la cursuri de actorie. Indiferent ce va alege să urmeze în viață eu voi fi alături de ea”, a declarat Andreea Marin, pentru impact.ro

Violeta Bănică este elevă la un liceu privat din Capitală.

Citește și:Radu Ștefan Bănică spune adevărul: cum s-a comportat Andreea Marin cu el pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică, declarații rare despre mama lui și despre relația pe care o are cu frații mai mici

Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta: „Există și momente în care ne contrazicem”

Andreea Marin, reacție după ce s-a spus că fiica ei va juca în noua serie „Liceenii”: „Are alte priorități”

Ce mesaj i-a transmis Radu Ștefan Bănică surorii sale

Și Radu Ștefan Bănică (20 de ani), fiul lui Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu, i-a transmis un mesaj surorii sale prin intermediul rețelelor sociale.

„Te iubesc prea mult… La mulți ani!”, a scris tânărul artist, care o relația foarte bună cu sora sa.

„Îl ador pe fratele meu. E idolul meu. E persoana mea preferată și sunt foarte, foarte mândră de el. Nu suntem într-o competiție”, spunea adolescenta în urmă cu ceva timp pentru emisiunea „Exclusiv VIP”.

Violeta mai are un frate mai mic, Alexandru, în vârstă de 3 ani. Este fiul tatălui ei din actualul mariaj cu artista Lavinia Pîrva.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter