Ce mare s-a făcut! Vezi a cui e această fetiţă superbă!

De Erika Chivu, pe

Faimoasă încă din primele zile de viaţă, această micuţă superbă a crescut foarte mult şi e tot mai frumoasă pe zi ce trece. O recunoşti?
Mama ei a apărut cu ea în braţe la scurt timp după naştere, aşa că această micuţă superbă este deja o vedetă în toată regula. Undei mai pui că e şi o mică fashionistă!
Este vorba, evident, de Harper Beckham, fetiţa lui David şi a Victoriei, pe care mama ei o purta ca pe un accesoriu atunci când avea doar câteva luni de viaţă. În ultimul timp, Harper a apărut mai rar în faţa paparazzilor. Între timp a crescut şi arată tot mai mult ca o domnişoară. Cu siguranţă va fi şi mai frumoasă când creşte.
Săptămâna Modei la New York: Cele mai frumoase creaţii Victoria Beckham
harper si victoria beckham
Cât despre celebra ei mamă, Victoria, este şi acum în formă maximă şi în ciuda siluetei firave, o poate duce fără rpobleme în braţe, chiar şi când poartă tocuri uriaşe.
Harper Beckham s-a născut în 2011, fiind al patrulea copil al familiei Beckham. Înainte de naşterea ei, părinţii au spus de mai multe ori că îşi doresc o fetiţă şi acum înţelegem de ce: mama ei vrea să o transforme într-o fashionistă veritabilă.
Foto: copilul e noul accesoriu al Victoriei Beckham
harper si victoria beckham
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter