Feli vorbește despre copilărie: „Eram o drama-queen de mică”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 04 iulie 2019, 10:17
Feli Donose și-a deschis sufletul în fața tuturor. Îndrăgita artistă a vorbit despre copilăria sa cu multă emoție, dezvăluind amintiri haioase din aceea perioadă.

Feli Donose, în vârstă de 33 de ani, este o mămică fericită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său. În plus, se bucură de succes în cariera artistică, aspect pe care și l-a dorit încă din copilărie: „Vă povesteam cum atunci când eram mică desenam toți pereții, mai știți? Câte culori și câte versuri de dragoste bacoviene scrise înainte cu mult de a simți ce înseamnă și cât de frumoasă este, de fapt, dragostea! Eram o Feli drama-queen de mică!

Feli Donose- copilarie

Îmi amintesc cum dădeam concerte în spatele blocului și cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla la noi”Hai fiecare la scara lui!” de minim 5 ori pe zi! Noi bineînțeles că nu o ascultam așa că primeam „surprize” de pungi cu apă „de nicăieri”, adică etajul 1-geamul de la bucătărie la care stătea tanti Marcela ascultându-ne totuși, cântând un concert full din repertoriul trupei Genius, înainte să treacă la acțiune. Foarte multe amintiri am legate de muzică și frică mamei în copilăria mea! Mama, dragă de ea!”, – a scris Feli Donose pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter