Feli, în lacrimi pe Instagram. „Pe noi cineva undeva ne pictează ca fiind perfecți”

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Feli Donose (35 de ani) a vorbit despre momentul vulnerabil pe care a decis să-l împărtășească urmăritorilor ei din mediul online. Pe 12 septembrie 2021, solista a publicat la Insta Story mai multe clipuri în care plânge.

Feli, în lacrimi pe Instagram. „Pe noi cineva undeva ne pictează ca fiind perfecți”

De la prima apariție pe scena Vocea României și până acum, Feli și-a construit cariera, dar și întemeiat familia la care visa. S-a îndrăgostit și, la scurt timp, a devenit mamă pentru prima oară. Alături de partenerul ei, Cătălin, artista are o fiică, Nora Luna, în vârstă de 3 ani. Feli și Cătălin s-au logodit în 2020.

Despre filmările în care plânge, Feli a mărturisit: „Eu plângeam de bucurie. Pe noi cineva undeva ne pictează ca fiind perfecți, ca având o viață profesională și nu doar, perfectă, ceea ce nu există. Nu există mamă perfectă, vedetă perfectă, bărbat perfect… În video vorbeam de bine, despre bucuria mea de a face muzică”.

„Am primit foarte multe mesaje: «Plângi de față cu copilul, ce îl înveți așa?». Am primit apoi mesaje de la educatoare, profesori, care mi-au spus bravo, că sunt așa cum sunt. Copilul trebuie să vadă toate emoțiile astea, nu putem să aruncăm toată mizeria sub preș. Plânsul este și de fericire, nu doar de supărare”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De ce a vrut Feli să adopte înainte să devină mamă alături de logodnicul ei

Cum s-au acomodat Feli și logodnicul ei vieții în izolare? „Uneori ne călcam destul de tare pe nervi”

Cum a început relația dintre Ramona Bădescu și Fabio Cali. „Mi s-a părut prea plin de el”

„Eu sunt obsedată de Instagram. Dacă nu mă găsiți, acolo sunt, plângând, râzând. Cred că trebuie să-mi schimb și ochelarii. Mult stau. În perioade de promovare ating 11 ore și ceva pe telefon. Cătălin îmi spune mereu: «Stai prea mult pe telefon, Felicia!»”, a mai spus artista.

„Ascultați aici la mine. Mie mi-a pus Dumnezeu mâna în cap când mi-a dat misiunea asta de a face muzică. Trăiesc cele mai fericite momente din viața mea când sunt pe scenă. Muzica vindecă. O să zic asta câte zile o să am. Fiți atenți la mesajele ei, poate să fie cel mai bun doctor pentru voi”, a declarat Feli în lacrimi, pe 12 septembrie 2021.

„Am avut un moment de vulnerabilitate pe care am vrut să-l împart cu voi. Suntem prea perfecți pe Instagram. Prea buni sau prea reci, nu ne mai dăm voie să arătăm ce simțim cu adevărat, de bine sau de rău. Și, pentru că mi-am făcut curaj să fac asta, poate vă aduc aminte să vă dați voie să fiți autentici. Nu e nimic greșit să fii autentic sau sincer, dimpotrivă”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter