Feli a fost o victimă a bullying-ului în copilărie: „Mi se zicea girafă, că am gâtul lung”

De Unica.ro, pe

Recent, Feli Donose a lansat o piesă nouă intitulată ”Puiule, puiuțule”. Materialul face parte din din cadrul jurnalului său muzical cu inspirație folclorică #Felidinpoveste și reprezintă o piesă despre ușurința și superficialitatea cu care inițiatorii de bullying, acei ”puternici” din spatele tastaturilor, pot demola suflete.

În Puiule, puiuțule cânt despre anii în care am trăit în bullying, în lumea de oameni mari care îmi făceau asta direct sau prin “sageti”, despre vorbele pe la spate si judecata superficială, fără ca acești “pui” să deschidă ochii și să vadă cum sunt eu de fapt și ce contează cu adevărat în om. Ei nu au vrut sau, poate, nu au știut să vadă autenticitatea și adevărul meu. Muzica. Povestea mea. Esența mea”, a mărturisit Feli.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

Feli spune că în copilărie era adesea ironizată de colegii săi, cu privire la aspectul fizic.

„În copilărie mi se zicea girafă că am gâtul lung. Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoşată şi mi-a dat o palmă şi mi-a zis să merg mândră că-s frumoasă. Eu nu înţeleg de ce eram complexată când eram mai grăsuţă, atunci purtam fustiţe şi eram mai feminină. Dar alţii mă făceau să mă simt complexată. Eu eram bine pe scenă, dar după apăreau nesiguranţele”, a povestit cântăreața în matinalul de la Antena 1, „Neața cu Răzvan și Dani”, adăugând apoi că astăzi se simte bine în pielea ei: „Nu am niciun regret în dezvăluirea uneori intimă sau curajoasă, alteori amară sau sarcastică a unor povești adânc înrădăcinate în sufletul meu. A fost un pas de curaj spre vulnerabilitate. Mă simt bine să fiu vulnerabilă, să las inima și fricile goale, în timp ce eu stau dreaptă și mândră – pregatită pentru ce va urma.”

Citeşte şi: O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Citeşte şi: Barby Kelly, fosta componentă a trupei „The Kelly Family”, a murit la 45 de ani

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, însărcinată din nou? Ce a postat vedeta pe rețelele de socializare

Citeşte şi: Andreea Marin, destăinuiri despre iubirile din tinerețe: „Oare ce om fi văzut unul la altul?”

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter