Feli Donose, reacție la criticile primite pentru aspectul fizic: „Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii”

De Unica.ro, pe

Feli Donose a vorbit în mediul online despre criticile pe care le-a primit de-a lungul anilor pentru modul în care arată sau se îmbracă. Artista a transmis și un mesaj femeilor care o urmăresc.

Feli Donose, în vârstă de 36 de ani, a cucerit publicul din România odată cu participarea la emisiunea-concurs „Vocea României în anul 2012”, în echipa lui Marius Moga. De atunci cariera sa muzicală a fost într-o continuă ascensiune.

Feli Donose, reacție la criticile primite pentru aspectul fizic: „Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii”

O schimbare radicală a avut loc și din punct de vedere fizic. Feli a slăbit foarte mult în ultimii ani. Însă cântăreața a mărturisit pe rețelele de socializare că un lucru nu s-a schimbat: a primit în continuare critici cu privire la modul în care arată sau se îmbracă.

Atenție ‼️ Descărcare de suflet‼️ Când eram grasă și frumoasă: Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea!

Când eram slabă: Feli, acum că ești slabă de ce te îmbraci larg? Totuși, parcă ești prea slabă! Erai mai frumoasă mai plinuță.

Când mă îmbrac „mai mulat”: S-a pitziponcit și asta. Când mă îmbrac masculin: Da’ ce? Ai p*** între picioare?

Dacă nu „arăți piele”, ești ca o măicuță. Când ai decolteu: OMG! EȘTI MAMĂ! Ce-i cu decolteul ăla? De parcă decolteul nu e parte din femeie, fie că îl acoperi sau nu, a răbufnit Feli în mediul online.

Citește și: Dana Budeanu se pregătește de nuntă. Unde va avea loc marele eveniment

Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”

„Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie, ce gândește sau cum face”

Artista a dezvăluit și cum reușește să depășească aceste momente și le-a dat un sfat femeilor care o urmăresc și care se confruntă cu astfel de probleme.

Mă lovesc și eu de „problema” asta, dar hai să vă zic de ce nu-mi mai pasă. Un lucru e cert, oamenii o să te judece indiferent de cum arăți sau ce faci. Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie, ce gândește sau cum face.

Așa că, frumoasa mea, poarta ce vrei, cum vrei, asumat și poate chiar cu un aer „arogant”. Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii! Oameni „bine intenționați” care să vă comenteze viața se găsesc la tot pasul.

Cu decolteul la purtător și un pahar de rosse, te pup din lumea mea! a mai adăugat Feli.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter