De ce a vrut Feli să adopte înainte să devină mamă alături de logodnicul ei

De Unica.ro, pe

În cadrul segmentului Maria întreabă, adulții răspund, din cadrul emisiunii La Măruță, Feli (34 de ani) a dezvăluit că și-a dorit să adopte înainte să devină mamă pe cale naturală.

De la prima apariție pe scena competiției TV Vocea României și până acum, Feli și-a construit cariera, dar și familia la care visa. S-a îndrăgostit și, la scurt timp, a devenit mamă pentru prima oară. Alături de partenerul ei, Cătălin, artista are o fiică, Nora Luna, în vârstă de 2 ani. Feli și Cătălin s-au logodit în 2020.

De ce a vrut Feli să adopte înainte să devină mamă alături de logodnicul ei

„Mi-am dorit tare mult să am o fetiță. Mi-am dorit să am și un soț, dar nu îl vedeam neapărat în planurile mele. Planul era să adopt, pentru că eu credeam că nu o să am vreun soț vreodată, pentru că mi-am dedicat 99% din viață muzicii.

În capul meu era că mi-ar fi mai ușor să fiu eu cu fetița mea, pentru că voiam să adopt o fetiță, decât să am și un soț și poate să nu fiu înțeleasă”, a dezvăluit solista în emisiunea La Măruță.

Întrebată de Maria [fiica Danielei Gyorfi și a lui George Tal] dacă este o persoană geloasă, Feli a continuat: „Nu sunt geloasă. Pe cuvânt! Eu cred că dacă ai încredere în partenerul tău, cumva nu…”.

Citește și:

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman. Ce a scris în mediul online

Mirela Vaida, reacție dură la adresa autorităților în urma crimei din județul Argeș

Deea Codrea este însărcinată! A dezvăluit sexul și numele bebelușului

Între Feli și logodnicul ei nu a fost dragoste la prima vedere. „Nu cred în dragoste la prima vedere. Cred în pași mici. Până la Cătălin nu am avut o relație, poate că nu am avut răbdare pentru că am simțit din prima că nu-i neapărat ceva de băgat în seamă serios. Dar cu Cătălin am avut răbdare, am fost la început prieteni.

Când ne-am cunoscut nu era momentul, el locuia în altă țară. În două zile trebuia să plece [din România] și eu aveam concert a doua zi. Nicio treabă n-am avut unul cu celălalt. Apoi ne-am împrietenit și ne-am dat o șansă ca și relație. Trăiesc pentru prima dată o iubire matură, nu fluturi în stomac care trec repede”, a mai spus artista.

Feli nu a fost complexată niciodată de greutatea ei

„În adolescență nu aveam probleme cu kilogramele. Mai târziu am avut, cam de prin 2010-2011. În perioada aia de multe kg aveam foarte mare încredere în mine. O prietenă mi-a spus că oamenii din jur mă făceau să par complexată.

Fiind așa o fire deschisă și sufletistă, ziceam: «bine hai să fiu și complexată, să-mi fie și frică». Dar real-real, în interiorul meu, eu eram foarte bine. Chiar mă simțeam mai frumoasă decât după ce am slăbit foarte mult. Aveam la un moment dat 110 kg și mă simțeam foarte frumoasă”, a mai spus Feli La Măruță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter