EXCLUSIV Feli a dezvăluit numele fetiței sale: „Așa am simțit să o numesc”

De Oana Savin, pe
Feli Donose a dezvăluit, miercuri, numele pe care fetița sa îl va purta. Bebelușa se va numi Nora Luna, nume pe care artista și l-a dorit întotdeauna pentru prima ei fetiță.

Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetița mea să o cheme Luna. Cumva și influențată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern și căutat. Așa am simțit să o numesc. Și Cătălin rezona și nu cu Luna. Dar a spus „dacă tu așa ai visat de mică, nu pot să îți iau bucuria asta, atunci o va chema Luna”. Așa că o va chema Nora Luna”, a declarat Feli pentru Unica.

Cântăreața va naște la sfârșitul lunii noiembrie și spune că se simte foarte bine, că se simte „mai frumoasă ca oricând”.

Citește și: EXCLUSIV: FELI, însărcinată, în UNICA de august!

Mă simt foarte bine. Am trecut de perioada de trei luni când m-am simțit nebună și neînțeleasă. Mi se pare că înfloresc și mă simt frumoasă, mai frumoasă ca niciodată. Mi se pare că nu am fost nicodată atât de senină”, a afirmat ea.

Cât despre părțile mai puțin plăcute ale acestor luni, spune că sunt cele comune, pe care le întâlnești la orice femeie însărcinată: amețeli și greață.

Mai e și starea emoțională care vine pe valuri”, a completat Feli.

Feli și iubitul ei, Cătălin, s-au cunoscut anul trecut la o nuntă și a fost dragoste la prima vedere, iar după câteva luni au aflat că vor deveni părinți. Artista nu se gândea că va deveni mamă, ba chiar se gândea că va adopta o fetiță.

Citește și: Feli Donose, despre sarcină: “Nașterea este una dintre cele mai mari frici din viața mea”

Mi-am dorit-o de mică, dar nu mă așteptam să vină chiar din pântecul meu. Totul s-a întâmplat atât de repede”, a mai spus cântăreața.

 

Feli a vorbit și despre nunta cu iubitul ei, Cătălin.

Nu ne-am gândit la nuntă. Noi vrem să ne căsătorim când simțim și nu pentru că ne „strânge” o tradiție. Probabil că la un moment dat ne vom căsători și noi. Vrem să vină din suflet, nu să o facem că trebuie”, a explicat ea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter