Faydee: „În copilărie eram un foarte bun dansator din buric!”

De Oana Savin, pe
Faydee este un cântăreț și un compozitor talentat. Piesele sale – „Trika trika” feat. Antonia și „Enchantee” feat Alina Eremia și Raluka au strâns peste 17 milioane de vizualizări pe Youtube și au fost difuzate în heavy rotation la radiourile din țară și din străinătate.
Puțini sunt cei care știu că Faydee are o mare pasiune pentru dans. Și nu orice fel de dans: „În copilărie eram un foarte bun dansator din buric! Când aveam vreo 2-3 ani, îmi puneam casete video și dansam prin casă toată ziua. Toată lumea adora mișcările mele. Am și un clip pe Instagram în care dansez la nunta mătușii mele.” 
Faydee: „În copilărie eram un foarte bun dansator din buric!”

Faydee

O mare parte din interesele lui Faydee și atracția lui către lumea artistică i se datorează mamei lui: „Mama adoră muzica și a ascultat dintotdeauna mai multe stiluri: muzică arăbească, franțuzească, indiană. Acum, de exemplu, ascultă muzică din Koreea. Are o paletă atât de diversă, încât m-a inspirat și pe mine să compun.”
Dansul a rămas o pasiune pentru Faydee și de fiecare dată când are ocazia, încearcă niște niște mișcări noi. Pe Instagram, artistul are un video  în care dansează la o nuntă cu tatăl lui.
„Trika trika”, cea mai recentă piesă lansată de Faydee în colaborare cu ANTONIA, a ajuns la peste 58 de milioane pe Tik Tok, în cadrul campaniei #trikatrika. De asemenea, melodia a avut mare succes pe plan internațional, fiind difuzată la radio-urile din Turcia, Anglia, Germania, Bulgaria, Belgia, Cipru, Ungaria, Polonia, Tunisia, Italia, Ucraina, Serbia și Australia.
Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter