Fata DJ-ului Silviu Andrei, accidentată din cauza unei jucării pe care o au din ce în ce mai mulți copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 iunie 2021, 17:30

Silviu Andrei, DJ-ul prezent în fiecare zi de vineri în emisiunea prezentată de Dan Capatos de la Antena Stars, trece prin clipe grele din cauza unui accident pe care l-a avut fiica sa.

Natalia, fetița lui Silviu Andrei, a căzut de pe trotinetă și și-a rupt o mână. Totul s-a petrecut chiar înainte ca fata să susțină examenul de admitere în clasa a cincea specială de arte a Liceului Tonitza din București.

Silviu trage un semnal de alarmă pentru părinți cu privire la trotinele pentru copii, spunând că sunt periculoase, iar din cauza lor, cei mici se pot accidenta la fel cum a pățit Natalia.

Citeşte şi: Cât costă pantofii Crocs stiletto, cel mai nou model de încălțăminte semnat în colaborare cu Balenciaga

Citeşte şi: Kanye West formează un cuplu cu modelul Irina Shayk după divorțul de Kim Kardashian

Citeşte şi: Iulia și Mihai Albu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu foștii nași, Cristi și Mihaela Borcea

Citeşte şi: Ce pofte are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii. „Mulțumesc, bebelușule!”

„În mod normal nu aş fi publicat în social media o asemenea poză cu copilul meu, dar sunt părinte şi cred că e de datoria mea să trag un semnal de alarmă pentru toţi cei care folosesc trotinete. Fie ea electrică, fie simplă, „jucăria” asta atât de prezentă în vieţile noastre în ultimii ani ascunde un pericol fantastic, pe care îl relevă când ţi-e lumea mai dragă.

Fata DJ-ului Silviu Andrei, accidentată din cauza unei jucării pe care o au din ce în ce mai mulți copii

Accidentele cu trotinete sunt din ce în ce mai dese şi din ce în ce mai urâte.

Natalia şi- a rupt aseară mâna dreaptă, fix înainte cu 20 de zile de un examen important, primul examen important din viaţa ei, pentru care se pregăteşte intensiv de un an de zile, admiterea în clasa a 5 a specială de arte la Liceul Nicolae Tonitza din Bucureşti.

Atenţie, nu e nicio glumă cu aceste trotinete foarte periculoase atunci când întâmpină un obstacol, au ceva viteză şi mai ales sunt folosite fără niciun mijloc de protectie.

Din greşeala noastră împărtăşită sper să învăţaţi şi voi, să fiţi precauţi şi să evitaţi acest mijloc de recreere sau transport periculos din cale afară! Aveţi grijă de sănătatea voastră!”, a spus Silviu, potrivit okmagazine.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter