Dan Capatos, primele declarații după amenințările lui Fulgy

De Unica.ro, pe

Fulgy (23 de ani), fiul artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, l-a amenințat recent cu moartea pe jurnalistul Dan Capatos (48 de ani).

„Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu m@#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor! Vă omor cu sticle de M…, pe ton!”, a transmis Fulgy pe rețelele sociale.

Dan Capatos

Ulterior, prezentatorul TV a tras un semnal de alarmă. „Fiecare oră în care Fulgy e lăsat în libertate devine periculoasă pentru cei din jur”, a început.

Dan Capatos, primele declarații după amenințările lui Fulgy

„Nu cred că mai are rost să explicăm de ce. E atât de imprevizibil și-mi pare rău că trebuie să spun asta, dar trebuie supravegheat de la o oră la alta, respectiv în fiecare oră, într-un fel sau altul.

Lăsarea în libertate a lui Fulgy, indiferent ce ar însemna asta, că asta nu înseamnă să-l arestezi, Doamne ferește. Dacă nu se implică cine trebuie să se implice, începând de la familie până la autorități, devine periculoasă pentru noi toți cei din jur, indiferent dacă ne apreciază sau nu.

De altfel spunea și aici [în emisiunea Xtra Night Show] că-și apreciază familia și-l face [pe Ioniță de la Clejani] «băi, lăutare». Adică de la un minut la altul se schimbă”, a continuat.

„Tocmai ce l-au prins la volan, el neavând carnet, și are din nou un dosar penal. Nu înțeleg, câte tâmpenii trebuie să facă [cineva] ca lumea să se trezească și să realizeze că acest copil nu este deloc pe drumul bun, indiferent câte eforturi se fac sau se spune despre ele că ar exista, dar ale căror efecte sunt inexistente.

Citește și:

Ce l-a întrebat Răzvan Simion pe Ioniță de la Clejani despre fiul lui, Fulgy. „Nu te-ai gândit să…”

Viorica și Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Fulgy, acuzații grave la adresa părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

Eu nu văd eforturile familiei de a-l aduce pe linia cea bună, când el este de o agresivitate crescândă”, a mai spus jurnalistul. „Cât de orbi trebuie să fim noi, cei din jurul său, încât să nu realizăm că nu e bine.

Nu că nu e bine, e praf și pulbere. Ne păcălim singuri?! Acum e ok, acum te înjură. Hai să-l ajutăm într-un fel. (…) Situația nu e bună deloc.

Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su. Cât e 100% spațiul intim al familiei în care doar familia poate acționa și de unde încolo acționează autoritățile? (…) Ce trebuie făcut să preîntâmpini o situație ce s-ar putea să nu mai poată fi reparată dacă s-ar întâmpla?

Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de ce fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur?! Cât să mai găsim scuze?”, a încheiat Dan Capatos.

Fulgy spune că a fost la un „mic pas de a le lua viața” părinților lui

Fulgy a fost luna trecută surprins de către autorități conducând sub influența unor substanțe interzise. Deși s-a scris că ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie ​„Profesor Doctor Alexandru Obregia”, Fulgy susține că, de fapt, a stat acasă și a meditat, și-a pus gândurile și viața în ordine.

În cel mai recent videoclip postat pe YouTube, tânărul a făcut câteva noi declarații controversate.

„În primul rând, cer scuze public părinților mei și regret faptul că am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp, din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea.

Deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit”, a scris Fulgy pe YouTube.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!