Dan Capatos a avut grave probleme de sănătate: „Am fost paralizat pe partea stângă”

De Unica.ro, pe

Cu doi ani în urmă, Dan Capatos (47 de ani) a suferit un atac cerebral ischemic. La Antena Stars, prezentatorul TV a povestit în detaliu cele întâmplate. Fiindcă suferă de hipertensiune, Capatos s-a vaccinat anti-COVID-19 la scurt timp de la apariția vaccinului în România, în etapa destinată jurnaliștilor.

„Am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o mini-vacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate.

[Zona] fiind foarte frumoasă de altfel. Ne duceam la niște fini. De acolo, plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a spus Dan Capatos la Antena Stars, potrivit Spynews.

Dan Capatos a avut grave probleme de sănătate: „Am fost paralizat pe partea stângă”

„Când am aterizat în aeroportul extrem de mic, aveam un post de Cruce Roșie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem și eu. Ăsta e tratamentul de urgență, până vine personalul de specialitate să-ți acorde un tratament mai de Doamne-ajută.

Îmi trecuse, era ok, și când am plecat cu mașina să facem drumul acela de două ore, stăteam așa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion și zic: «Băi, unde mi-o fi telefonul?».

Când mă uit, telefonul era în mână și mi-am dat seama că nu mai simțeam telefonul. Când am început să vorbesc, mi-am dat seama că nu-mi mai simțeam toată partea stângă și atunci am intrat în panică. Atunci am intrat în panică”, a continuat prezentatorul TV.

Citește și:

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Andreea Bănică, aspru criticată de Iulia Albu: „Nu este nimic mai de prost gust”

Larisa Udilă, în lacrimi după infectarea cu COVID-19: „Am rămas cu o tuse destul de puternică”

„Am ajuns la un spital de urgență acolo. Aveam un bon de ordine 400… Când am văzut asta, deja îmi revenisem și am zis: «Hai să mergem». L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în primă fază.

Apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată. Cumva, în limbaj neurologic, asta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate.

Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să parăm cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva”, a încheiat.

De 20 de ani, moderatorul Xtra Night Show formează un cuplu cu soția lui, Monica. Perechea are împreună un fiu, Andrei, în vârstă de 9 ani.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter