Acuzat că s-ar fi vaccinat pe nedrept, Dan Capatos a explicat ce probleme de sănătate are: „Lumea nu ştie…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 februarie 2021, 00:29

Puțină lume știe că Dan Capatos are probleme serioase de sănătate. În vârstă de 47 de ani, celebrul prezentator a dezvăluit, de curând, că suferă de ani buni de hipertensiune arterială. Mărturisirea lui Capatos a venit după ce a fost acuzat că s-ar fi „grăbit” să-și facă vaccinul anti-COVID-19.

Dan Capatos susține că se află în categoria de risc din cauza problemelor pe care le are și, în plus, în urmă cu aproximativ doi ani a făcut un atac ischemic tranzitoriu.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Am fost acuzat că m-am băgat în faţă la vaccin! Nu este aşa. M-am programat pe platformă, am şi probleme de sănătate, plus că jurnaliştii intră în etapa a doua. Lumea nu ştie că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic acum doi ani, când nu-mi mai simţeam jumătate de cap. Şi asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a explicat Dan Capatos, în emisiunea de la Antena Stars.

Citeşte şi: Dan Capatos, despre povestea de dragoste cu soția sa: „Avea nuntă şi a trebuit să o anuleze”

Atacul ischemic tranzitor (AIT) reprezintă un episod trecător de disfuncție neurologică provocată de  întreruperea bruscă a aportului sangvinic arterial la nivelul unei anumite zone din creier, ce nu determină leziuni cerebrale permanente.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter