Fulgy a răspuns declarațiilor lui Dan Capatos: „Nu sunt o amenințare publică, ci una mondială”

De Unica.ro, pe

Fulgy (23 de ani), fiul artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, l-a amenințat recent cu moartea pe jurnalistul Dan Capatos (48 de ani).

„Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu m@#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor! Vă omor cu sticle de M…, pe ton!”, a transmis Fulgy pe rețelele sociale.

Ulterior, prezentatorul TV a tras un semnal de alarmă. „Fiecare oră în care Fulgy e lăsat în libertate devine periculoasă pentru cei din jur”, a început.

Fulgy a răspuns declarațiilor lui Dan Capatos: „Nu sunt o amenințare publică, ci una mondială”

„Nu că nu e bine, e praf și pulbere. Ne păcălim singuri?! Acum e ok, acum te înjură. Hai să-l ajutăm într-un fel. (…) Situația nu e bună deloc. Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su.

Cât e 100% spațiul intim al familiei în care doar familia poate acționa și de unde încolo acționează autoritățile? (…) Ce trebuie făcut să preîntâmpini o situație ce s-ar putea să nu mai poată fi reparată dacă s-ar întâmpla?

Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de ce fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur?! Cât să mai găsim scuze?”, a încheiat Dan Capatos.

La aceste declarații, Fulgy a răspuns astfel: „Capatos, mă frate, când mai faci un copil, eu o să fiu nașul la copilul tău. O să fie darul meu de 1 milion de euro.

Ești cel mai inteligent om de televiziune din România. Îți dau 1 milion de euro acum, cash… Să nu te iei niciodată după stările în care eu reacționez la tine.

Te iubesc, ai dreptate, îți faci emisiunea impecabil. Ești un exemplu pentru mine, iar eu nu sunt o amenințare publică, ci una mondială, dacă îmi mai supărați părinții. Dar nu voi, ceilalți. Dar nu e cazul de așa ceva, eu am început să mă ocup de mine”.

Citește și:

Ce l-a întrebat Răzvan Simion pe Ioniță de la Clejani despre fiul lui, Fulgy. „Nu te-ai gândit să…”

Viorica și Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Fulgy, acuzații grave la adresa părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

Fulgy a declarat că a fost la un „mic pas de a le lua viața” părinților lui

Fulgy a fost luna trecută surprins de către autorități conducând sub influența unor substanțe interzise. Deși s-a scris că ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie ​„Profesor Doctor Alexandru Obregia”, Fulgy susține că, de fapt, a stat acasă și a meditat, și-a pus gândurile și viața în ordine.

În cel mai recent videoclip postat pe YouTube, tânărul a făcut câteva noi declarații controversate.

„În primul rând, cer scuze public părinților mei și regret faptul că am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp, din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea.

Deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit”, a scris Fulgy pe YouTube.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter