Cătălin Bordea, abandonat de părinți la 2 ani. Drama comedianului botoșănean

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 14:01

Este mereu vesel și reușeste întotdeauna să-i facă pe cei din jurul lui să râdă, dar în adâncul sufletului său se ascunde o dramă incredibilă.

Comedianul Cătălin Bordea (38 de ani) are o poveste de viață emoționantă și a trecut, în copilărie, printr-o adevărată dramă. Comediantul a povestit de curând cum a fost abandonat de ambii părinți când avea 2 ani.

„La 2 ani, tata a fugit de acasă”

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a mărturisit Bordea, potrivit ciao.ro.

Se pare că tânărul Bordea a încercat să-și găsească tatăl, dar a fost inutil.

„La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci”, a mai spus acesta.

Chiar dacă a trecut prin atât de multă suferință în copilărie, Cătălin Bordea știe să facă haz de necaz și a spus despre mama sa că ar urmea să se mărite pentru a 5-a oară.

”Mama urmează să se căsătorească pentru a 5-a oară. N-a avut noroc în dragoste. În buletin, pe tatăl meu îl cheamă Doru Dumitru Dorel”, a declarat el, amuzat, în emisiunea „Un show păcătos”.

Actorul de stand-up comedy a mai spus că este foarte atașat de bunicii lui care i-au fost alături în cele mai grele clipe din viața sa.

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter