Fâşneaţa Iulia Vântur l-a zăpăcit de tot pe actorul indian Salman Khan

De Libertatea.ro, pe

Iulia Vântur (33 de ani) are mari şanse să devină doamna Khan! Dacă până să o cunoască pe frumoasa noastră moldoveancă celebrul artist de la Bollywood nici că se gândea să se aşeze la casa lui, iată că, mai nou, idolul indiencelor a prins curaj.
Dar ca să fie sigur că alegerea e cea mai inspirată, mai ales că roiesc în jurul lui o grămadă de frumuseţi, Salman n-o scapă din ochi pe Iulia, testându-i aptitudinile de nevastă. Ei se iubesc de mai bine de doi ani, dar n-au recunoscut niciodată oficial că formează un cuplu, deşi povestea lor de dragoste e mai mult decât evidentă.

Iulia Vântur i-a pus rău de tot inima pe jar lui Salman Khan, celebrul star de la Bollywood.

Pe lângă faptul că a ajutat-o să debuteze ca actriţă chiar în ţara sa natală, deşi gestul lui a fost aspru criticat de colegii de breaslă, indianul are fluturaşi în stomac şi se gândeşte tot mai serios să renunţe la burlăcie: “Sunt într-o perioadă de tranzit. Şi îmi place. De la 15 ani nu am mai avut parte de aşa ceva. Pentru prima dată am ocazia să suspin. Am suspinat mult în ultimii doi ani şi jumătate. Şi este timpul să mă opresc din suspinat, pentru că se va întâmpla ceva în viaţa mea, în curând. Eu am ca religie umanitatea. Cred în islam, în creştinism şi în tot ceea ce este drept. Soţia mea va fi de peste hotare”, dezvăluia, recent, într-un interviu, Salman Khan.

Declaraţia-bombă făcută de celebrul actor indian a ţesut însă o întreagă poveste în jurul numelui viitoarei soţii. S-a speculat că actorul şi românca Iulia Vântur s-ar fi logodit deja şi că-şi fac planuri de nuntă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter