EXCLUSIV | Stratan îşi scoate fiul la export! Cezar calcă pe urmele surorii lui, Cleopatra, şi a înregistrat o piesă care va isteriza întreaga lume

De Libertatea.ro, pe

După ce Cleopatra (12 ani), fiica sa, a ajuns în Cartea Recordurilor datorită notabilelor performanţe muzicale înregistrate pe când avea doar 3 ani şi jumătate, Pavel Stran se pregăteşte să îl scoată la rampă şi pe mezinul familiei, Cezar, care, la doar 4 ani, este un adevărat copil-orchestră.
La proiectul muzical al puştiului de numai 4 ani s-a lucrat în secret, sub supravegherea unei prestigioase case de discuri şi, conform planului, Cezar va avea parte de o lansare la nivel internaţional.

Amintim Japonia, Taiwan, Coreea de Sud, Mexic şi Spania, ţări în care, în urmă cu mai mulţi ani, şi melodiile surorii sale, Cleopatra Stratan, printre care inegalabila “Ghiţă”, făceau ravagii în topuri de profil: “Nu vă pot divulga numele single-ului, pentru că sunt reguli contractuale. Deocamdată, suntem în vacanţă, însă la sfârşitul lui iulie, Cezar va intra în studio pentru a imprima, iar melodiile vor fi masterizate în afara ţării. În august se va realiza şi videoclipul single- ului. Nu este exclus să filmăm în mai multe ţări, ţinând cont de tema melodiei, una plină de simboluri specifice mai multor zone de pe glob”.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter