Cleopatra Stratan, schimbare de look. Cum apare artista în noul său videoclip

De Mădălina Manole, pe
Cleopatra Stratan, cea care la vârsta de doar 3 ani făcea furori cu piesa Ghiță și intra în Cartea Recordurilor, este astăzi o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului și se bucură în continuare de succes pe plan muzical.

Cleopatra Stratan, care în această toamnă va împlini 17 ani, s-a dedicat în toată această perioadă studiilor, iar de anul trecut a revenit în forță cu noi piese. Fiica lui Pavel Stratan a avut dintotdeauna mai mult succes decât tatăl său, iar ieri a lansat o nouă piesă care în doar câteva ore a strâns mii de vizualizări.

Cleopatra Stratan

Cu această ocazie, Cleopatra Stratan și-a schimbat look-ul și nu putem să nu admirăm cât de frumoasă s-a făcut micuța care-l aștepta cu ani în urmă pe Ghiță la portiță.

Cleopatra Stratan

Noua piesă a Cleopatrei Stratan, pe care cei apropiați o alintă Cleo, se numește ”Pupă-mă” și a fost filmat în Spania.

Cleopatra Stratan a intrat în topul celor mai geniali copii din lume  și deține șase recorduri mondiale. Astfel, este cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Cleopatra Stratan

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter