Pavel Stratan își susține fiica: „Am atât de multă încredere în Cleopa­tra, încât nu cred că am să-i interzic ceva”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 10:31
Pavel Stratan și fiica sa, Cleopatra Stratan, au o legătură puternică și se înțeleg de minune, astfel că artistul nu crede că va fi nevoit să intervină în deciziile adolescentei.

Pavel Stratan, 47 de ani, și Cleopatra Stratan, în vârstă de 15 ani, au o relație foarte apropiată și deschisă, iar acesta a declarat că nu intenționează să-i influențeze viața în niciun fel fiicei sale, chiar dacă este vorba de partea sentimentală, acesta având încredere deplină în ea: „Eu vreau ca ea să aibă noroc în viaţă, să aibă noroc cu decizia pe care o s-o ia, când va fi momentul. Eu nu mă voi implica s-o influ­enţez, pentru că şi eu am fost liber să decid atunci când am cerut-o pe soţia mea de la părinţii ei. Un lucru ştiu: că dacă ei aveau să influenţeze negativ relaţia noastră, Rodica avea să piardă foarte mult, eu aş fi avut de pierdut foarte mult şi cursul lucrurilor avea să fie altul. Eu am cel mai mare noroc pe lu­mea asta că am dat de soţia mea şi vreau să cred că şi ea a avut parte de acelaşi noroc, dând de mine”, – a declarat Pavel Stratan pentru okmagazine.ro.

Cleopatra stratan

„Am atât de multă încredere în Cleopa­tra, încât nu cred că am să-i interzic ceva din ceea ce ea ar considera că e normal să facă. Ştie foarte bine să echilibreze lucrurile şi ia decizii corecte, fără ca eu să-i spun ceva, ceea ce câteodată mă surprinde chiar foarte tare” – a continuat Pavel Stratan.

Cleopatra stratan

Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de 3 ani, chiar succes internațional am putea spune având în vedere că piesa care a consacrat-o, Ghiță, a devenit populară în țări ca Japonia, Mexic și Spania: Cleopatra a avut întotdeauna mai mult succes decât mine, dar asta nu face decât să mă bucure, pentru că e copilul meu. De când a apărut Cleopatra, nu am mai pus atât accentul pe mine.” – a punctat Pavel Stratan pentru sursa citată.

Cleopatra stratan

Cleopatra Stratan deține șase recorduri mondiale. Astfel, este cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Citește și – Ani Crețu, despre problemele de sănătate ale fiului său: “Prima dată i s-a umplut gura de sânge“

Citește și – Andra i-a scris o scrisoare emoționantă fetiței sale: “Să o citeşti când vei creşte mare”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter