Familia Cleopatrei Stratan, aproape de conflictul dintre Rusia și Ucraina. „E stare de alertă în Moldova”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 15:18

Familia Cleopatrei Stratan (19 ani) locuiește în Republica Moldova, aproape de conflictul dintre Rusia și Ucraina. În dimineața zilei de 24 februarie 2022, la ordinul președintelui Rusiei, Vladimir Putin, Ucraina a fost invadată de trupele rusești pe trei fronturi.

Familia Cleopatrei Stratan, aproape de conflictul dintre Rusia și Ucraina. „E stare de alertă în Moldova”

Din august 2021, Cleopatra Stratan este căsătorită cu artistul Edward Sanda (24 de ani). Cununia civilă a avut loc pe 14 august, în București, iar cea religioasă pe 22, la Chișinău. Perechea s-a logodit pe 6 octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani.

Despre perioada dificilă pe care o parcurg, Edward Sanda a declarat pentru CANCAN: „Cleopatra are părinții acolo, toate rudele sunt acolo. Oricum, am înțeles că e stare de alertă în Moldova. Sunt vecini și sper să nu invadeze și Moldova. Dacă s-ar întâmpla, îți dai seama că o să vină ai ei aici. O să stea la noi. Doamne ferește, nu vreau să îmi fac scenariul! Eu și acum am impresia că e un film când mă uit în presă la ce se întâmplă!”.

Cleopatra are o relație foarte apropiată cu mama, tatăl și fratele ei, Rodica, Pavel și Cezar Stratan. „Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu și pentru mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami! ❤️”, scria Cleopatra Stratan în septembrie 2021, în mediul online.

„Tata a fost lângă mine în absolut orice moment al vieții mele. Cu el m-am consultat înainte de a lua orice decizie. Și acum fac la fel și o să fac la fel mereu, toată viața”, mai spunea solista despre tatăl ei, în noiembrie 2021, în emisiunea „neREDactat”, găzduită de Rodica Ciorănică.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

BREAKING NEWS. Klaus Iohannis: „România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina, subliniez foarte clar”

Studiu: tinerii români fără studii superioare sunt cei mai vulnerabili la propaganda rusească

NATO va activa pentru prima dată în istorie planurile de apărare pentru Europa de Est

Cât va mai dura invazia Rusiei asupra Ucrainei. Un al doilea val de rachete a lovit Kiev

Republica Moldova se află într-o situație delicată, fiind foarte aproape de conflictul dintre Rusia și Ucraina. Mai mult decât atât, nu este membră NATO și nici nu face parte din Uniunea Europeană, fiind așadar vulnerabilă. Din aceste motive, oficialii de la Chișinău au declarat stare de alertă teroristă.

„Am stabilit că Guvernul va cere Parlamentului să declare stare de urgență”, a declarat Maia Sandu, președintele Republicii Moldova. „Ne aflăm foarte aproape de zona de acțiune a militarilor ruși și, în special, a traiectoriilor rachetelor pe care le lansează ei. Pentru a menține siguranța cetățenilor, a potențialilor pasageri, s-a decis ca toate zborurile să fie anulate sau mutate la un aeroport din România”, a declarat Dumitru Ciorici, jurnalist din Republica Moldova.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter