Fotografie rară cu mama Cleopatrei Stratan. Logodnicul solistei a publicat imaginea online

De Unica.ro, pe

Pavel Stratan este căsătorit cu soția lui, Rodica, de mai bine de 20 de ani. Perechea are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Cleopatra Stratan (18 ani) și, respectiv, Cezar Stratan (11 ani). Din octombrie 2020, Cleopatra este logodită cu solistul Edward Sanda (23 de ani).

Perechea s-a logodit în ziua în care artista a împlinit 18 ani, mai precis pe 6 octombrie 2020. Despre nuntă, Cleopatra și Edward au dezvăluit la Antena Stars: „Vara asta [va fi], la final de vară. Suntem în pregătiri. Ne-am gândit la toate detaliile, dar le pregătim din timp.

Pentru noi, nunta e un eveniment simplu, pentru că noi considerăm că viața de cuplu contează, ceea ce trăim noi contează, nu nunta și nu petrecerea. De aceea vrem să facem totul la nivel de suflet, restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei să fie alături de noi în ziua respectivă”.

Fotografie rară cu mama Cleopatrei Stratan. Logodnicul solistei a publicat imaginea online

Pe 19 iunie 2021, cu ocazia aniversării tatălui său, Edward a publicat pe Instagram o fotografie în care apar el, Cleopatra, părinții și frații lor. Edward mai are o soră, Elizabeth, în vârstă de aproape 3 ani. „La mulți ani, tată! 😍 Te iubim! ❤️ #Familia 🙏🏼”, a scris Edward în descrierea imaginii.

Mama Cleopatrei, Rodica, este extrem de discretă, în ultimii peste 20 de ani apărând foarte rar la evenimente mondene. „Relația mea cu mama este la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta, pentru că asta a fost decizia ei.

Citește și:

Cum au petrecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda primul Crăciun împreună

Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda și cine vor fi nașii?

Cum a aflat mama lui Edward Sanda că fiul ei și Cleopatra Stratan sunt împreună

Să nu apară, să nu iasă, să nu vorbim despre ea și noi am acceptat. Ea oricum este peste tot cu noi, indiferent unde plecăm. Noi suntem o familie foarte închegată, foarte unită. Mergem peste tot împreună, când putem și unde putem.

Atunci când avem ocazia de a merge toți împreună, o facem. Ne simțim cel mai bine atunci când suntem toți”, a povestit artista într-un interviu pentru Uni mediaFotografia cu Rodica Stratan o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Pavel Stratan și soția lui s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Încă de la prima întâlnire, artistul a știut că Rodica îi va deveni soție: „Mi-a prezentat-o o amică foarte bună, care era prietenă cu ea. Apoi, după ce am avut prima noastră întâlnire, am știut deja că o să fie soția mea”.

„Da. Între mine și Rodica e o relație specială. Noi avem așa… un cerc al nostru, în care nu intră nimeni, pentru că nu lăsăm pe nimeni să intre. Ne înțelegem în felul nostru și nu suntem deranjați de absolut nimic. Dacă ar apărea vreo fisură, atunci s-ar duce tot, dar nu lăsăm să se întâmple asta”, mai spunea muzicianul în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter