Pavel Stratan, despre mariajul fiicei sale: „Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra”

De Unica.ro, pe

Fiica lui Pavel Stratan (51 de ani), Cleopatra Stratan (19 ani), s-a căsătorit în august 2021 cu solistul Edward Sanda (24 de ani). Cununia civilă a avut loc pe 14 august, în București, iar cea religioasă pe 22, la Chișinău. Perechea s-a logodit pe 6 octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani.

Pavel Stratan, despre mariajul fiicei sale: „Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra”

Invitat în emisiunea „neREDactat”, găzduită de Rodica Ciorănică, Pavel Stratan a vorbit despre decizia fiicei lui de a se căsători la o vârstă atât de fragedă. „La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit când o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. M-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei”, a explicat Pavel Stratan.

„Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta (n.red.: cununia) contează mai puțin. N-am avut nicio reținere. Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra. Totodată, mă temeam să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile și s-o influențez”, a continuat.

„Câteodată, părinții fac greșeala asta. Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică. Toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât, în momentele acelea, nu trebuia să îi spun ceva ca s-o influențez”, a încheiat.

„El a fost lângă mine în absolut orice moment al vieții mele. Cu el m-am consultat înainte de a lua orice decizie. Și acum fac la fel și o să fac la fel mereu, toată viața. El m-a ajutat și el a fost martorul evenimentului în care l-am cunoscut pe Eduard, pe soțul meu, pentru că datorită lui am ajuns la București în ziua aceea”, a spus și Cleopatra.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce cadou special a primit Cleopatra Stratan de la Edward Sanda de ziua ei

Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan a publicat o fotografie rară alături de mama ei. „Cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă”

„Datorită lui l-am întâlnit la studio și datorită lui am început toată povestea de dragoste, pentru că el a fost omul care a anticipat toată relația noastră. El și-a dorit ca noi doi să fim împreună. Datorită lui am ajuns să ne apropiem și să ne căsătorim, într-un final”, a completat.

„Tata e eroul meu. Și după el urmează și Edi, și fratele meu, Cezar. Ei trei sunt cei mai importanți bărbați din viața mea, cărora o să le mulțumesc pentru absolut orice. Pentru el n-a fost nimic șocant. Doar s-a bucurat cu noi, așa cum au făcut-o și mama mea și părinții lui Eduard”, a mai spus.

„Tata știe tot despre mine. Eu am crescut lângă el, sub ochii lui. Câteodată el mă înțelege și fără să spună ceva. (…) Tati, vreau să-ți mulțumesc pentru iubirea necondiționată, ajutor și pentru că faci parte din mine și din viața mea. Cu siguranță, din orice punct de vedere, fără tine nu aș exista. (…) Așa cum te iubesc eu nu cred că te mai iubește nimeni”, a încheiat Cleopatra în lacrimi, tatăl solistei fiind de asemenea emoționat până la lacrimi.

Pavel Stratan a împlini 51 de ani pe 11 noiembrie 2021. „E ziua ta, tăticule! ❤️ Cred că cel mai frumos și special cadou pe care ți-l pot oferi este dragostea și afecțiunea mea! Urci în fiecare an câte o treaptă pe scara vieții și îți doresc fericire, longevitate și toată inspirația de pe Planetă! La mulți ani! Te iubesc enorm! ❤️”, a scris Cleopatra în mediul online.

Foto: Captură YouTube; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter