Cleopatra Stratan s-a reinventat la 16 ani. Se numește Angela și pozează sexy

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 01 august 2019, 18:15
Cleopatra Stratan, cea care la vârsta de doar 3 ani făcea furori cu piesa Ghiță și intra în Cartea Recordurilor, este astăzi o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului și se bucură în continuare de succes pe plan muzical.

Cleopatra Stratan a decis la 16 ani că este momentul să se reinventeze. Astfel, fiica lui Pavel Stratan și-a luat un nou nume de scenă, Angela, și și-a schimbat look-ul. Cleopatra compune și cântă acum piese în limba rusă. Ceea ce ne-a surprins pe deplin este faptul că artista poartă peruci blonde și… pozează extrem de sexy pentru vârsta ei.

Cleopatra Stratan se numără printre cei mai bine plătiți cântăreți din industria muzicală românească. Conform cancan.ro, artista percepe un onorariu de 7.000 de euro pentru o singură oră de cântat, sumă la care se adaugă și a serie de pretenții pe care le are artista, astfel încât, pentru un show al tinerei, costurile se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

Cleopatra Stratan a intrat în topul celor mai geniali copii din lume  și deține șase recorduri mondiale. Astfel, este cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Vezi imaginile cu noul look al artistei Cleopatra Stratan în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter