EXCLUSIV: Primele fotografii cu Catrinel Sandu şi noul ei iubit, în Unica

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 25 iulie 2018, 16:07
Catrinel Sandu (40 de ani) a realizat o şedinţă foto în exclusivitate pentru revista Unica cu noul ei iubit, medicul stomatolog american Steve (45 de ani), cu care vedeta are o relaţie de un an. După divorţul de fostul ei soţ, Gabriel Trifu, Catrinel Sandu a vrut să revină în România alături de fetiţele ei, dar s-a răzgândit după ce a început relaţia cu Steve şi după ce şi-a găsit jobul visurilor, acela de profesoară de coregrafie la una dintre cele mai prestigioase şcoli de artă din Florida. (Foto: The Bucharest's/UNICA)

Catrinel Sandu şi Steve au vorbit pe larg în revista Unica, numărul de august, despre relaţia lor, despre ce i-a unit şi despre ce planuri de viitor au.

„Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire. Totul a început în 2015, iar fostul meu soţ a plecat de acasă în 2016. Steve a reapărut în viaţa mea în 2017. Între 2015 şi 2017 am fost pe cont propriu. Da, am prieteni acolo şi au fost alături de mine, dar nu avem un trecut aşa de îndelungat împreună ca să pot vorbi cu ei aşa cum vorbeam cu prietenii mei din România. Mi-a fost greu. Imaginează-ţi că divorţezi într-o ţară complet străină, în care nu cu­noşti avocaţi, nu ştii legile, te simţi pierdut şi simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reuşit să le depăşeşc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, dar mi-a dat multă putere şi m-a schimbat. După asta simt că sunt în stare să fac orice. Totul a început să se îndrepte apoi. Am găsit cel mai bun job, la care visam de ani buni, acela de profesoară la una dintre cele mai bune şcoli de artă – unde e foarte greu să obţii o catedră, mai ales că eu nu aveam studii sau certificări în Florida, toate diplomele sunt obţinute în România. Dar am obţinut jobul şi asta mi-a dat multă încredere şi putere. Îi spu­neam lui Steve că am nevoie să redevin o fe­meie independentă, aşa cum fusesem toa­tă viaţa. Chiar şi în timpul mariajului am lu­crat permanent, dar după al doilea copil am început să muncesc mai puţin, pentru că trebuia să am grijă de doi copii, dar aveam joburi part-time“, povesteşte Catrinel Sandu în revista Unica.

 

Citeşte interviul integral în UNICA de august! 

 

Citeşte şi – Iubitul lui Catrinel Sandu vine pentru prima dată în România: ”Suntem o familie”

Citeşte şi – Catrinel Sandu, la un pas de moarte!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter