EXCLUSIV! Mihai Albu a petrecut Paştele în apartamentul fostei sale soţii

De Libertatea.ro, pe

Pe 28 martie şi-au spus oficial “adio”, dar cum dorul le-a dat ghes, iată că, în Noaptea de Înviere, Mihai (50 de ani) şi IuliaAlbu (31 de ani) au revenit brusc la sentimente nobile.

Iulia i-a povestit unei prietene că a făcut dragoste cu fostul ei soţ şi că noaptea petrecută a fost una de vis. Iar Mihai ne-a declarat că după atâta suferinţă pricinuită de divorţ, răstimp în care a slăbit în jur de opt kilograme, se simte, în sfârşit, fericit!
Mihai şi Iulia au fost căsătoriţi timp de şapte ani, aşa că le-a fost greu să petreacă Paştele separat. Cea care a făcut primul pas spre marea împăcare a fost Iulia, ea invitân- du-şi fostul soţ acasă, chiar în Noaptea de Înviere, la o felie de cozonac şi la un pahar de vin roşu.
Întâlnirea s-a dovedit a fi benefică relaţiei lor, căci au lăsat deoparte reproşurile şi s-au comportat ca pe vremuri, când formau un cuplu fericit. Ea i-a povestit unei prietene că l-a reprimit în dormitor pe Mihai, căci nu mai putea de dorul lui, şi că a doua zi nu l-a mai lăsat să plece, oprindu-l la prânzul de Paşte, unde l-a răsfăţat cu friptură de miel cu portocale, preparată chiar de mânuţa ei.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter