Exclusiv! Întrebarea care a făcut-o să plângă pe Melania Medeleanu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 24 mai 2019, 17:30
Melania Medeleanu a născut un băiețel la începutul acestui an. Fosta prezentatoare de știri trăiește pe pielea sa bucuria de a fi mamă, după ce fusese la un pas să nu mai creadă că miracolul se poate întâmpla. 

Melania Medeleanu, în vârstă de 41 de ani, a hotărât să-și dedice viața și energia copiilor, fondând MagiCAMP, tabăra pentru copii cu afecțiuni oncologice. Acum, ea însăși trăiește momente magice, alături de bebelușul ei, pe nume Radu Petru, despre care ne-a vorbit, în exclusivitate, în Revista Unica.

Melania Medeleanu a împărtășit cu noi un moment emoționant și intim din viața sa: „Doamna Meli, când o să aveți copilul dvs o să ne mai iubiți la fel?” – a întrebat-o într-o zi unul dintre copiii de la afterschool-ul social din Clinceni, pe care l-a fondat cu opt ani în urmă. Melania Medeleanu s-a ascuns într-un colț și a plâns. A plâns cu putere pentru că, în ciuda tuturor strădaniilor și procedurilor medicale menite să-i deschidă drumul, copilul așteptat nu sosea, iar speranțele i se topeau încetul cu încetul.

Melania Medeleanu nu spusese multor persoane situația grea prin caer trece până într-o zi când nu a mai rezistat întrebărilor celor din jur și a răbufnit, asumându-și situația: „Eu nu pot să fac copii!“. Ei bine, astea ne-a povestit Melania în decembrie anul trecut, când era în ultima lună de sarcină și strălucea de fericire că miracolul s-a întâmplat și speranțele s-au împlinit: a devenit mamă.

Melania Medeleanu ne-a dezvăluit, în exclusivitate, în Revista Unica, și în ce relație a rămas cu Vlad Voiculescu, după ce s-au despărțit, dar ne-a oferit, în premieră, și detalii despre tatăl băiețelului său, Radu Petru.

Vezi aici materialul video de la ședința foto cu Melania Medeleanu și bebelușul său pentru coperta Revistei Unica, numărul iunie 2019.

Vezi primele fotografii cu Melania Medeleanu și Radu Petru în galeria foto de mai sus!

Află mai multe despre povestea magică a Melaniei Medeleanu și a băiețelului său, Radu Petru, din Revista Unica iunie 2019, la chioșcuri începând de azi, vineri, 24 mai 2019.

Foto credit: Alex Gâlmeanu. Fotografii realizate cu Huawei P30 Pro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter