Exclusiv! Cum a ales Melania Medeleanu numele băiețelului său și care este semnificația sa

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 23 mai 2019, 16:24
Melania Medeleanu apare, în premieră, alături de băiețelul său pe coperta Revistei Unica, numărul iunie 2019, disponibilă la chioșcurile de ziare începând de vineri, 24 mai 2019.

Melenia Medeleanu, în vârstă de 41 de ani, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, ce nume poartă băiețelul său, dar și cum l-a ales și care este semnificația acestuia. Frumoasa fostă prezentatoare de știri își va boteza micuțul cu numele de Radu Petru: „Am avut doar două nume în minte toată viața. Ambele de fată. Pentru că nu mi-a trecut prin minte nicio secundă că aș putea avea un băiat. Pur și simplu, m-am văzut mereu mamă de fată. Așa că fiul meu a căpătat un nume foarte-foarte târziu. De origine slavă, Radu înseamnă bucuros, bucurie. Cum Radu trebuia să apară în preajma Crăciunului, mi s-a părut că e suficient un singur nume.

Exclusiv! Cum a ales Melania Medeleanu numele băiețelului său și care este semnificația sa

A venit apoi finalul de an și mă tot gândeam că, așa cum mie rareori mi-a zis cineva „La mulți ani“ pe 31 decembrie, când se sărbătorește Cuvioasa Melania, cel mai probabil vor fi puțini cei care-i vor spune „La mulți ani“ de ziua lui. Lumea va fi prea ocupată cu Revelionul. Așa că i-am ales un al doilea nume, un nume de sfânt, să-l sărbătorim și vara: Petru.” – a dezvăluit, în exclusivitate, Melania Medeleanu, în revista Unica.

Află mai multe despre povestea magică a Melaniei Medeleanu și a băiețelului său, Radu Petru, din Revista Unica iunie 2019, la chioșcuri începând de vineri, 24 mai 2019.

Vezi mai multe fotografii cu Melania Medeleanu în galeria foto de mai sus!

Foto credit: Alex Galmeanu. Fotografii realizate cu Huawei P30 Pro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter