EXCLUSIV | ACESTA ESTE CUIBUŞORUL UNDE AU PETRECUT NOAPTEA MĂDĂLINA GHENEA ŞI GERARD BUTLER! VEZI ce planuri au pentru restul VACANŢEI!

De Libertatea.ro, pe

Gerard Butler a ajuns sâmbătă în jurul prânzului în România, cu ocazia nunţii viitorului lui cumnat, fratele Mădălinei Ghenea. Până la evenimentul fericit, frumoasa româncă s-a gândit să-l poarte pe actor prin munţii patriei. Libertatea a aflat în ce zonă montană vor petrece îndrăgostiţii: este vorba despre hotelul „Valea cu Peşti”, de 4 stele, de pe malul lacului Vidraru.

Actorul în vârstă de 43 de ani şi iubita lui, Mădălina Ghenea (26 de ani), vor sta mai bine de o săptămână în România, în aşteptarea nunţii fratelui oltencei. În timp ce pregătirile pentru fericitul eveniment din familia brunetei sunt în toi, cei doi îndrăgostiţi caută să petreacă împreună clipe cât mai frumoase.

Mădălina, care nu a ezitat să-şi laude ţara în interviurile acordate jurnaliştilor străini, i-a propus lui Gerard Butler o zonă superbă din munţii României. Conform unor surse din anturajul actriţei, cei doi au ales Valea cu Peşti, un hotel de patru stele situat la o altitudine de 875 de metri, pe malul lacului Vidraru. Aici, românca şi actorul au închiriat două camere, deoarece starul mai este însoţit de câţiva prieteni.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter