Mădălina Ghenea, strălucitoare la Festivalul de Film de la Cannes 2022

De Adelina Duinea, pe

Mădălina Ghenea (34 de ani) a strălucit pe covorul roșu al ceremoniei de încheiere a Festivalului Internațional de Film de la Cannes 2022. Modelul a purtat o rochie sirenă de culoare maro, cu un decolteu adânc și cu decupaje în lateral.

Mădălina Ghenea, strălucitoare la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Mădălina a mai participat la ecranizarea peliculei „Elvis” și la gala amfAR, fundație pentru cercetarea SIDA. La premiera „Elvis”, modelul a purtat o rochie albă complet decupată în partea din față. La gala amfAR, actrița a optat pentru o rochie aurie mulată, cu un decolteu asimetric și un șliț înalt.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mădălina Ghenea, fotografiată la plajă alături de fiica ei, Charlotte. Cum se menține modelul în formă

Lady Gaga, abuzată sexual și bătută de un producător muzical, la doar 19 ani. După cele întâmplate, actrița a rămas însărcinată

Asasinarea lui Maurizio Gucci, ultimul moștenitor al imperiului Gucci, subiect de film

Cel mai recent, actrița a jucat în thrillerul „Deep Fear”, în regia lui Marcus Adams, alături de actorul Ed Westwick (34 de ani), din „Gossip Girl”. În peliculă, Mădălina joacă rolul lui Naomi, o tânără pasionată yachting, care navighează singură către Grenada, pentru a de întâlni acolo cu iubitul ei, Jackson, jucat de Ed. Traiectoria îi este schimbată de o furtună, ulterior acțiunea filmului luând o turnură întunecată.

Actrița mai joacă rolul Sophiei Loren (87 de ani) în pelicula „House of Gucci”, lansată în toamna anului 2021.

„Despre ea, despre Sophia Loren, mi-a vorbit mama toată viața. O consider un om complet, un artist complet, o mamă extraordinară… I-am citit cartea, o am aici, vreau s-o semneze…”, mărturisea Mădălina pentru Adevărul, în 2016.

Protagoniștii „House of Gucci” sunt actrița Lady Gaga, în rolul Patriziei Reggiani, și Adam Driver, în rolul lui Maurizio Gucci. După ce a fost părăsită de Maurizio, Patrizia a angajat un asasin pentru a-și ucide fostul soț.

Scenariul filmului „House of Gucci” este scris de Roberto Bentivegna și este inspirat din cartea „The House of Gucci: O poveste senzațională de crimă, nebunie, frumusețe fermecătoare și lăcomie”, a cărei autoare este Sara Gay Forden.

Mădălina și-a început cariera în modelling la doar 15 ani, prezentând pentru creatorul Gattinoni. Modelul a participat la prezentări de modă în întreaga lume, prin urmare declarându-se „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”. Debutul ca actriță l-a făcut în 2011, în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idioti”.

Mădălina este stabilită în Italia, unde locuiește de mai mulți ani. Modelul a devenit mamă în anul 2017. Alături de fostul partener de viață, Matei Stratan (34 de ani), Mădălina are o fiică, Charlotte.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter