Mădălinei Ghenea, surprinsă pe un yacht în compania unui bărbat

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 iunie 2021, 11:07

Mădălina Ghenea (33 de ani) a fost surprinsă de paparazzi în prezența italianului Andrea Castagnola, despre care se spune că ar fi noul său iubit. Cei doi au fost fotografiați pe un yacht, în apropierea unei plaje din Portofino, Italia. În imaginile surprinse de camera foto se poate vedea cum Mădălina și Andrea se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

Citeşte şi: Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: „Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd”

Citeşte şi: Actrița Michaela Prosan este însărcinată cu primul ei copil

Citeşte şi: De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Pe parcursul escapadei cu yachtul, Mădălina a purtat un costum e baie din două piese și a profitat din plin de vremea însorită pentru a se bronza, etalându-și trupul perfect sub razele fierbinți ale soarelui.

Mădălina Ghenea și motivul despărțirii de fostul partener de viață

Frumoasa actriță are o fată, Charlotte, în vârstă de 4 ani, cu milionarul Matei Stratan. Între Mădălina Ghenea și Matei Stratan a fost dragoste la prima vedere.

„Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi. Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat”, spunea actrița, în urmă cu mai mulți ani.

La scurt timp după nașterea fetiței, Charlotte, în 2017, relația dintre Mădălina și Matei a început să scârție și, în cele din urmă, cei doi au decis să se despartă. Motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea lui Matei, conform unui mesaj postat la vremea respectivă pe rețelele de socializare: „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul.”

Vezi cum au fost fotografiați Mădălina Ghenea și Andrea Castagnola în galeria foto de mai sus.

Foto  – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter